bugün

hayal kurmanın insanı acıktırdığını düşünürsek, pekte yanlış olmayan önermedir.
uzerinde dusunulesi bir durum.
hayal kurmanin vakit cadigi kesin ama.
yormasının nedeni hayal kırıklığına uğranmasından dolayıdır.
yazın yaklaştığı şu günlerde hayal kurarak zayıflamayı düşündürür.

olamaz mı? olabilir.
Hayal kurmanin uyumaya engel oldugunu goze alirsak ve sabah uyaninca olusan yorgunlugu ona baglarsak hakli olan onerme. Bu demek oluyor ki hayal + yatak+duvar+uyku vakti= zaman kaybi+uykusuzluk.
eğer gerçekleşmeyecek bir hayalse yorar hocam.
kolayı var; hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu uyanmaktır.
öyle olsa bile insan hep hayal kurar gerçek hayata dönmek istemez, o hayali gerçekleştiriyim istemez. yorulur ama nafile... uyanıp bir şeyleri değiştirme zamanı gelmiş çoktan..
doğrudur çünkü genelde olmayacak ya da olması zor hayaller kurulur.
31 esliginde olmasi durumunda yorucu eylemdir.
yanlıştır. rüya görmek ve rüyanı kontrol etmeye çalışmak daha yorucudur.
hayatta gerçekleştiremediği şeylerden kaçış yolu olarak başvurulan bir yol hayal kurmak. hayal kurdukça, isteklerinizle yaşadıklarınızın arasındaki derin uçurumu keşfedebilirsiniz. bu da daha çok üzülmenize ve yorulmanıza yol açacaktır.
insanı en çok yoran, şey hayal kurak olması değildir. ne demişler önce hayal ölür. bir insan hayalleri olduğu sürece yaşar olmadığı an bitmiştir. her zaman şu olay çok önemlidir, çok istemek başarmanın yarısıdır. şans oyunu oynayan bir insanın günlük veya haftalık kendi çapına göre hayal kuruyor. işin özüne indiğiniz zaman psikolojik olarak insanı gerçekten çok rahatlatır. sayısal oynayan, bir insan bile bir hafta hayal kuruyor, kendi kendine şu kadar para çıkarsa onu bunu alacağım falan diyerek rahatlıyor. hayal kurmak bir insanı yaşama sebebidir.
hayal kurmak değil de o hayallerin gerçekleşmmemesi, gerçekleşmeyeceğinin bilinmesi yorar.