bugün

ingilizce bilmeyenlerin gittiği, öğrenmeden mezun olduğu bölüm. iddia Ediyorum bir çoğu bi mühendis kadar ingilizce bilmez.
lys'den alınan dil-1 puanı ile okumaya hak kazanılan bölüm.
bu sene kazandığım bölüm oluyor ayrıca kendileri.
hakkında pek bir bilgim de yok neden mi? çünkü okulda tm öğrencisiydim ve dil sınavına çalışıp kazandım.
okuyup göreceğiz nasıl bir bölüm olduğunu, hakkımızda hayırlısı be gülüm, yes orrayt.*
Öğretmenliklerin en zorlarındandır. Derste bir kelime sorar öğrenci kalırsın, sonra vay efendim x hocası ingilizce bilmiyo öğretmiyo. Zordur zor.
Mezun olduktan sonra bùyùk ihtimal icra edeceğim meslek.zor ama bi o kadar da eğlenceli bir dal.
4 yıl sonra inşallah icra edeceğim meslektir.
gitmek istediğim ama beni korkutan bölümdür. o puanlar nedir öyle?
alternatif : (bkz: ingiliz dili ve edebiyatı)
Kolay ve güzel bölümdür. Herkese tavsiye edebilirsiniz.
şahane bir bölümdür ama öğretmen olduktan sonra anlarsınız ki her şey sıfır.
güzel gözüken bölümdür. önümüzdeki öğretim yılında okumaya başlayacağım kendisini. ayrıca özel sektörde mezununun ingiliz dili edebiyatı mezunundan farkı olup olmadığı merak edilendir.
sıkıcı bölümdür. ayrıca öğretmen olmak istemeyenlerin kesinlikle sırf puanı yüksek olduğu için tercih etmemesi gerekir. *
daha çok kızların seçtiği (nedendir bilinmez), erkeklerin hep azınlıkta kaldığı, 22 eylülde başlayacağım bölümdür.
iq seviyesi düşük insanlar için ideal bölüm.
mesleğinden memnun olmayan ve 2. bir meslek seçmek isteyenlerin tercih edebileceği güzel ve zevkli meslek. tarafımdan da böyle yapılacaktır. dur yapma veya yap çok iyi demek isteyen varsa bi pm çaksın.
Lisede beleşe para kazananların mesleğidir. Tabi işini hakkıyla yapanları katmıyoruz.
sanırım anglofon ülkede yaşamamış olma koşulu aranıyor. istisnalar muhakkak vardır ama ingilizcesi düzgün bir ingilizce öğretmeni görmedim daha kamuda. özelde görmüşlüğüm var ama.
Üzerinden fantezi kurulan bir meslek olsada, severek yapacağım canım bölümüm.
keşke okusaydım dediğim bölüm, ne güzel çevrende bir sürü çocuk falan var onlara ingilizce öğretiyorsun. güzel meslek.
özel ders
özel ders
özel ders.

yaz aylarında bile kamyon dolusu para kazanırsınız. ingilizce nin özel dersi hiç bitmez..

not: bunun için de yapmanız gereken en önemli şey doğru yere pazar açmaktır.
güzel mesleğim şiddetle tavsiye ederim.
Bu sene mezun olduğum bölüm. Aile ve akraba ortamında rahatlıkla hava atabileceğiniz bir bölüm olduğu doğrudur ancak herkesin ooo güzel bölümmüş dediği kadar da güzel olmayan bir bölüm. Şayet verilen eğitim beklentilerin altında, tabi ki öğrenci potansiyellerini de göz önünde bulundurmak gerek. Bol bol karton kesilerek, sunumlar hazırlanarak geçen yıllar olarak nitelendirilebilir kısaca. Ayrıca devlette görev yapmak isteyenler için atanma sayısı hiç de azımsanmayacak derecede olmasının yanı sıra özel sektörde de rahatlıkla size iş buldurabilecek bir bölümdür.
devlette yapılanı körelten, özelde yapılanı geliştiren meslek. Özelde öğretmenken yabancı öğrencilerle ingilizce konuşuyordum. devlette ise ay em fıromdan öteye geçemedik. Ama tabi para durumları, sigorta, emeklilik, tatil diye düşününce devlet seçiliyor malesef.
bu bölümden mezun olup kpss sınavı ile ataması yapılmış ya da bu sene yapılacak olan arkadaşlarla istişare yapmak istiyorum.
Okuduğum bölüm. Bu yıl harbi harbi pişman oldum çok yanlış bir bölüme gelmişim sanki. Belki de okuduğum üninin ders anlamında fazla sıkmasıyla da alakalı bu. Bilemiyorum. Ama yine de Sınavlara çalışırken önümdeki kitaba bakıp "bunu niye okuyorum ben?" Diye soruyorsam problem bende demek ki.
bilhassa orta okulda öğrenciler tarafından ingilizmiş gibi algılanan öğretmenleri barındıran meslektir. genç çıtır hatunların yahut pipolu ihtiyar adamların bu meslekte sıkça görülmesi bu duruma etkendir.
insan öğretmen olmamalı ama ille de kafayı yemiş ve ben öğretmen olacağım diyorsa benim gibi, seçeceği tek branş var o da budur. çünkü ingilizce öğretmeni olduğunda sadece öğretmenlik yapmazsın şansın yaver gider de kendini de geliştirirsen başka işler de yapabilirsin.

bir de vizyonun hayat görüşün farklı olur, bunu eğitim fakültesinde okurken diğer bölümlere bakarak bile anlarsın.