incinmek 

kapat
  1. Çarpma, sıkışma, burkulma vb. etkenlerle vücudun bir yeri ağrı verir duruma gelmek.*
    mecazi anlamda, kırılmak, üzülmek.
    (redwinemania, 22.04.2006 23:08)
  2. kırılmanın daha naif versiyonu.
    yara almanın daha ötesinde.
    ince bir sızı ama sanki nervus radialisinizin içinizdeki bir verisyonu sıkıştırılmış gibi.

siktiret denilemeyen insanların hissettirdiği.
    (sidikli, 06.12.2006 17:27)
  3. menfaatin önemli yer tuttuğu günümüz dünyasında kaçınılmaz ve etkileşimli eylem.
    (bkz: bireyselliğin zararları)
    (abberline, 25.01.2007 23:44)
  4. yapanın farketmediği, yapılanın canını pek yakan eylemler bütünü.
    (freedean, 25.01.2007 23:51)
  5. hayata dair iç burkan detaylar karşısında kişinin sendelemesi durumu.
    (cezayir meneksesi, 26.01.2007 20:45)
  6. (bkz: incelikler yuzunden)
    (kabaktadi, 26.01.2007 21:24)
  7. beklemediğin anda, beklemediğin kişiden, beklemediğin bi yerinden yara almak, üstüne üstlük ses bile çıkaramamak, incitmemek adına... şaka gibi...
    (krishna, 26.03.2007 21:41)
  8. hic beklemdiginiz anda balyoz gibi kafanıza inen unutmaya calıstıkca pesinizi bırakmayan, kasidikca kanayan, kanadıkca sızlayan hic kapanmayan kapatmaya calıstıkca sinsice kasınan asla gecmeyen sadece zaman icinde bu sızıyla yasamayı kabullendirendir.
    (baLim, 09.05.2008 11:42)
  9. küçükken merdivenlerden düşünce olan. g.tü başı incinirdi insanın.
    (bi biskreme verdim, 09.05.2008 11:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» deli husnu » gulyuzunde goreli » long time dead » tuncay ozkan » wulfgar » metal gear solid 4 guns of the patriots » aziz nesin » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » seri arti oy alan entry nin silinmesi » sevgiliyle uyumak » domates » aferin cok iyi dusunmussun » 1890 » uludag sozluk moderasyonu » badehane » hurriyet » woo hoo » allah ini seven tutmasin beni » acibadem in ara sokaklari » gurgen oz » yilmaz morgul » acmak istenilen basliklarin onceden acilmis olmasi » krematoryumu zabitanin basmasi » talat pasa » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » gassal » anadolu universitesi » soruya soruyla karsilik vermek » gida krizi turkiye icin firsattir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa