imza atmak 

kapat
  1. artık ilköğretimi bitirdikten sonra yavaştan yapılmaya başlanılan eylem. imza her ne kadar onaylanan şeyin kime ait olduğunun anlaşılması için atılması gereken birşeyse de, ilk atılmaya başlandığı günlerden itibaren ne yapsak da şunu kompleksleştirsek, şuradan bir çizgi atalım, aman kuyruğunu uzatalım, moduna giriverir hemen. sonunda beyaz fayansa düşmüş küçük bir kıl yumağı gibi bir şey konduruverilir kağıda. acaba kim atmış bu imzayı?
    #2271761 (kahvekremasi, 06.09.2007 12:36 ~ 12:38)
  2. daha gamsızı paraf atmak'tır. zira paraf, imzanın "karakter yansıması" fasilitesini tamamen göz ardı eden bir zevk pezevenkliği ve umursamaz tavırla "aman bu da böyle birşeydi, geldi geçti, bitti de gittik" demek gibidir. paraf'ın fonetiği daha çekicidir hem. hani şey gibi lan, kızlar sorunlu erkekleri çekici bulur ya böyle, serseri felan... evet, paraf bu yüzden daha seksi. hatta pelin batu'ya benziyor. düşünsene o dudaklarla paraf diyomuş... öhm noluyo lan? kestik hadi, bitti.
    #2271777 (Travman Olmaya Geldim, 06.09.2007 12:40)

© 2008 - uludağ sözlük

imza atmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. imza atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu imza atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» albert emon » sut icmek » ac aq kaleyi ac » vanzant » tuvalete gitmek icin rezervasyon yaptirmak » jeoloji muhendisi » osmanli sancagi » 08 08 2008 tarihinde evlenecek ciftler » sevisirken kilitlenen yeni evli cift » sener eruygur un belgelerim klasoru a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci