illegal ruh potansiyeli 

kapat
  1. kucuk iskender'in son çıkan kitabı it cazi'ndan bir şiir..

Aşka kan tüküren bir yanın var senin. Köpeğimsin.
    Bir cerrahi operasyon gibi bakıyorsun. Hep bak!
    Yeşil buzlu bir çift viski kadehi gözlerin. içtim!
    Gözlerine hap atmışsın. Evrimim durdu. Gelmem.
    Az önce bazı kelimelerimi bombaladılar.
    Az önce melankoli, sahtekar olduğunu itiraf etti.
    Şehrin dört yakasına birer as bıraktı acı.
    Acı, büyük kumarbaz. Olmaz. Gelmem.
    Ters anlaşılır. Yanlış anlaşılır bilançom. Köpeğimsin.
    Sakat kalır bedduam.
    istediğim şarkıyı çalmaz radyo.
    Bilinçaltımdaki orospu, kaliteli çıkar.
    Kendi çıkar. Ben dokunmam. Olmaz. Gelmem.
    Tabana doğru genişleyen gövden yeryatağım.
    Anladım: Sevmezsin.
    Anladım: Cephanen bitti.
    Anladım: Suyun kurudu. Köpek!

Bu gece senin uyuşturucu yanında sabahlarım.
    Olmaz. Ölmem.
    #619580 (Janis JopLin, 09.09.2006 14:29 ~ 07.02.2007 02:25)

© 2008 - uludağ sözlük

illegal ruh potansiyeli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. illegal ruh potansiyeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu illegal ruh potansiyeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» citroen lna » o kadar gotigim ki yarasa siciyorum » annenin dizine basini koyan insan » kizlarin serseri tipli erkekleri begenmesi » ihlara vadisi » siyaha boyanan kopegin olmesi » neden olmasin » turkiye de erkek olmak » ankaragucu taraftari » istanbulcard a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games