ilic 

kapat
  1. (bkz: sasa ilic)
    #266715 (fth, 21.05.2006 14:52)
  2. radyocu cem arslan'ın *memleketidir aynı zamanda.
    #739450 (fayaka, 15.10.2006 10:34)
  3. erzincan'ın bir ilçesi.
    #1719129 (grand ekinoks, 03.06.2007 05:10)
  4. mö.64'te roma imparatorluğu'nun denetiminde olan erzincan'nın ortalama 3000 nüfuslu ilçesi. şu sıralar altın madeni işletmesi ile gündemde. yani benim gündemime o şekilde girdi. yoksa biri bana ilic dese, ben de iliçoviç diye karşılık verirdim.(çağrışım o şekilde ne yapalım )türkiye'nin ikinci büyük altın madeni burada olacakmış.

(erzincan, iliç, maden altın derken futbolcu * öğrendik ya, o da iyi.)
    #1899360 (antuza, 10.07.2007 12:51)

© 2008 - uludağ sözlük

ilic başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ilic ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilic nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk simdi okullu olduk zirvesi » haggard ne lan » net nanny home suite » yeminli sozluk » kediye kafa atan mucahit fare » nefret etmekten nefret etmek » iyiyim sen nasilsin » tatbike medar imza » kayisi esansi » rus erkegi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games