ilginc yerlerde ilginc tanidiklarim var 


kapat
  1. sürekli yüksek yerlerde tanıdıklarım var modundaki insanlara maruz kalan "oo o hoca ile aram iyidir dersine filan girmem bi bira ısmarlarım geçirir beni" şeklinde konuşan arkadaşlara sahip kişinin ilginçlik olsun diye söylediği söz.
    #3368833 (bugsbunny, 07.05.2008 19:11)

© 2008 - uludağ sözlük

ilginc yerlerde ilginc tanidiklarim var başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ilginc yerlerde ilginc tanidiklarim var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilginc yerlerde ilginc tanidiklarim var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk sevgili » hastasi olunan sozler » sezercik in esegini satin almaya calisan cocuk » bilgisayardan anlayan arkadas » oh my god they killed kenny » cernobil » alternatif sarap acma yontemleri » zaman » yigit ozgur » olmek istiyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci