bugün

Bugün anadolu üniversitesi aöf felsefe programına kaydımı tamamlayarak, "vira bismillah" dediğim şey.
Kitapları güzel, özellikle üç tanesini çok beğendim.
Kayıt işi, kitapları almam vs on dakika sürmedi.
Üniversite mezunu da olsan ikinci üniversiteye başvurabilirsin. Bunda herhangi bir behis yoktur.
doktora ogrencisiyken de basvuru yapilabiliyor mu diye merak ettigimdir.
birazcik arastirdim fakat pek bir bilgi edinemedim.
amacim ascilik okumak. kafami bosaltirim diyorum ama bilemedim de. kosullar hakkinda engin fikir sahibi kimseler varsa pek mutlu olurum.
Gayet mantıklı bir hadise.

Yardım yahut fikir beyanı almak isteyen yazarlara, elimden geldiğince yardım edebilirim.
Lisans ögretimini tamamladıktan sonra, ikinci üniversite olarak bu dönem bende yazıldım. Ama AÖF'ün de birşey katacağını düşünmüyorum.
Terimlerini bilmediğin derslerden ba veya bb alıp geçebiliyorsun, pek bi genel kültür sağladığı yok.
4. üniversite olarak aöftür. 3 farklı aöf var piyasada. hepsini birden okuyabiliyorsunuz.

emlak + iş sağlığı güvenliği + iktisat* üçgenini kurabilirsiniz. bir inşaat şirketinin hem iş sağlığı ve güvenliğinden, hem mali müşavirliğinden, hem de satışından sorumlu olabilirsiniz bu sayede. örgün olarak ise yapı denetimi öneririm. bu şekilde aynı anda 5 üniversite okuyabilirsiniz.
ikisi bir yürümüyor arkadaşlar tecrübeyle sabittir.
sanırım çok güzel bir fırsat, şu an başka bir üniversitede tarih okuyorum ek olarak burdan bir bölüm daha okumak istiyorum.
okuyan arkadaşlardan yardım beklemekteyim. yaşadığım yerle okuduğum yer farklı olduğundan kayıt burdan yaptırıp okuduğum yerde sınava gırebilir miyim?

(bkz: hayırlı forumlar)
felsefe bölümünde ikamet etmeye başladığım kurum. okuyanlar yeşillendirirse sevinirim.
görsel
iş alımlarında bir faydası olurmu diye bir zamanlar düşündüğüm hede. Güzel bir sistem olmasına karşın eğer dikey geÇiş sınavına girip 4 yıllığa tamamlamayacaksan faydasız bir işlem en fazla cv'de bir satırlık fazla bir cümlen olur. iş alımlarında da faydası olmuyormuş.
bagimlilik yapiyor haci okuyosun 2 yetmedi 4 yapiyorsun cekici bi yapisi var soykanin.
üniversitede genellikle bir alternatif bir çıkş yolu bir vicdan rahatlatma yoludur. okuduğu bölümden memnun olmayan herkes bu yola başvurur.
Güzel bir şeydir diye atıldığım yalnız hakkında pek fazla bir şey bilmediğim üniversitemsi bir şey. Bi konuda bilgisi olan bana bi yardım etsin ki bu benim için önemli iki katı harc diyoruz şimdi sadece aöf'ye mi yoksa kendi üniversitene de mi iki katı harc? Biri bana kendi üniversitene de ödeyeceksin dedi. Fena bir şekilde inandım. Hala daha da inanmaktayım. Hatta geldim buraya yazıyorum kendimi rezil ediyorum büyük ihtimalle.
hayatımın ilkleri ve sonları diye açtığım başlıkta ilk ve son sırada yer alan, pişmanlık yaşatmaması ilede kendimi umursamazlığım ile çelişkiye düşüren komik ve vahim durum.
Okumaktan kime zarar gelmiş durumu olarak çok da olumsuz bakılmaması gereken fakülte. Kendi bölümünün dışında okunabilir zorluklarıda olabilir ama gün gelir devran döner bir faydası olur anadolu lisesi yada fen lisesinde okunan hazırlık bölümlerinin bile personel alımlarında faydası vardır nitekim artı işletme iktisat bilgisininde zararı olmaz.
2. üni olarak aöf okumak faydasızdır bu ülkede okumak para ediyor mu ki...
(bkz: o gerizekalı benim)
bir işe yaramadığını düşündüğüm olay. bende ikinci üniversitenin bana daha değişik kapılar açacağını umud ettiğimden böyle bir şey yaptım ama şu ana kadar hiçbir işime yaramadı. zaten aöf de okuduğum seneler boyunca da bir şey öğrendim denilemez. diplomam var ama içi boş bir diploma.
gereksizdir, zaman kaybıdır vs.
üniversitenin atılmaya çok yaklaşmış günlerimde imdadıma yetişerek aof den tekrardan öğrenci olmamı sağlayan program. en güzel okul hocası olmayandır, dersi olmayandır diyerek üstüste sınıfları kalmadan geçmeyi de başarmışımdır.
salaklıktır. bi sikime de yaramaz, boş boşuna ümitlenmeyin.
askerlik tecil süresini biraz daha uzatma amacıdır.
insana stres yapmadan da sınava girilebilirmiş deneyimini tattıran güzellik. aradan yüzbin yıl dahi geçse yurdum devlet okullarının tuvaletlerinin değişmeyeceğini gözünüzle görerek kanıksamanıza vesile olan eğitim ağı.