ihtilaf i metali 

kapat
  1. * ihtilaf i metali: ayın değişik kıtalarda ve değişik zamanlarda doğması.
    #3039225 (aximiyimneyim, 21.02.2008 16:14)

© 2008 - uludağ sözlük

ihtilaf i metali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ihtilaf i metali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ihtilaf i metali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» askerligi seven insan » bilgi sahibi olmadan torun torba sahibi olmak » dusta aglamak » angelica » saban disli » bana sen lazimsin » kredi karti » kendini super seksi sanan erkekler » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » medar i iftihar » kalimerhaba radyo » nefes nefese » lindsay lohan fotograflari icin tiklayiniz » polo tisortle namaz kilmak » anahtari evde unutmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dayak yemeden once aglamak » mozilla firefox a erisimin engellenmesi » raptiye rap rap » geri donusum kutusu » eksi sozluk » hendrix » cankiri » msn de aglamak » dis tedavisinin ticari cikar icin kullanilmasi » iyi kalpli olmak » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » 60 genclik » porcelain » abdurrahim karakoc » yazarlarin aslinda demek istedikleri