igfal 

kapat
  1. yanıltıp, kandırarak yanlış bir iş yaptırma; ayartma.
    #234709 (vernon sullivan, 12.05.2006 13:00)
  2. iğfal.kandırmak,baştan çıkarmak.
    #561085 (lilith, 21.08.2006 00:06)
  3. hukuki bir terim olarak iğfal; kizlik bozma anlamına gelmektedir.
    #3321763 (children of condom, 26.04.2008 15:51)

© 2008 - uludağ sözlük

igfal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. igfal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu igfal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» starbucks a gidip turk kahvesi icmek » pasta hut » dardanos aile mezari » jale » yabanci dil bilmek » sen asksin » turk milleti » quiet riot » senin tespitin sana benim tespitim bana » 3 puanli sistem » fenerbahce huzurevi » bildirim komutu » phpbb3 » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » doom gibin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hic » zall in buyuk acmasi » demiroren jimnastik kulubu » en gelismis dil » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » takim olamamak » burak aydos » pelin batu » seniseviyorumtugba com » his » kurdish rebels » besiktas » lethe » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri