ictim o 

kapat
  1. cemal sureya şiiri.

içtim o bin yıllanmış testiden, içtim, içtim,
    Örtüler arasında yeryüzü beğenisiyle
    Ayışığını paylaşırdı bacakları,
    Öptüm ayak parmaklarını, öptüm, öptüm.

Put'unu cezalandırıyor kır delisi;
    Oğlan iki ev öted, Londra'dan gelmiş;
    Yazsınlar felaketlrein hep çift geldiğini,
    Garson acıması tutmuş içkievini.

Ortaoyunumuzun dekoru bir kağıt mendil
    keskye yalniz bunun icin sevseydim seni.
    #1329900 (fatal, 21.02.2007 14:12)

© 2008 - uludağ sözlük

ictim o başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ictim o ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ictim o nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elena isinbayeva » sefalette esitlik » bulent kayabas » ismail yk nin bir numara olmasi » seni sevdigim yalandi » posat » her tarladan bir tezek her koyden bir pezevenk » raziye » arka direk » anne replikleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games