i wanna be your man 

kapat
  1. başlığa bakınca ilk akla gelen husus;

senin adamın olmak istiyorum,
    abi beni işe al sağ kolun olacam,ne iş olsa yaparım abi
    #293636 (balyancho, 30.05.2006 15:42)
  2. the beatles'ın with the beatles albümünde yer alan john lennon ve paul mccartney şarkısı. şarkıyı ringo starr seslendirir. lennon ve mccartney şarkıyı the rolling stones için bestelemiştir.

i wanna be your lover baby,
    i wanna be your man,
    i wanna be your man.
    tell me that you love me baby,
    like no other can,
    love you like no other baby,
    like no other can.
    i wanna be your man,
    i wanna be your man.
    tell me you understand,
    i wanna be your man.
    i wanna be your man,
    i wanna be your man.
    i wanna be your man,
    i wanna be your man.
    i wanna be your man,
    i wanna be your man.
    like no other can,
    love you like no other baby,
    like no other can.
    i wanna be your man,
    i wanna be your man.
    #4068669 (cemsbg, 10.10.2008 03:27)
  3. (bkz: i wanna fuck you)
    #4068679 (system error, 10.10.2008 03:34)
  4. fikret kızılok, cahit oben, koray oktay ve erol ulaştır'dan oluşan 'cahit oben 4''ün, kendi imkanlarıyla doldurdukları ilk 45'likte yorumladıkları iki yabancı şarkıdan biridir i wanna be your man.

diğeri için; (bkz: 36 24 36)
    #5032275 (banainanma, 13.04.2009 16:31)
  5. bir hatun kişisine şehvet ile baktığım her anında ömrümün; kulaklarımda derinden derine yankılanan la guns şarkısıdır.
    #5085425 (poisonx, 22.04.2009 21:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

i wanna be your man başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. i wanna be your man ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu i wanna be your man nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about i wanna be your man. Copyrights of the articles are belong to their authors.