hulya avsar in grup takintisi 

kapat

1. hülya hanım gazetecilere eski kocası , eski kocasının sevgilisi ve evlilik dışı bebesi ile aynı otelde yaptıkları bayram tatilini ballandıra ballandıra halka gerizekalı muamelesi yaparcasına anlatırken hiç de aptal olmadığını göstererek;
    - peki hülya hanım bu gruba saadettin bey de dahl olacak mı? diyen akıllı gazeteciye çirkince saldırmış neye uğradığını şaşırmıştır.
    gazeteci bayan gayet normal bir soru sormuştur. ne vardır bunda? sen çıkmışsın kocandan ayrıldığın günden beri meydanı boş buldun diye abuk subuk konuşmaktasın. yok kayadan çocuk yapacağım, yok kayanın evlilik dışı çocuğunu görmeye gittim... falan filan...
    sonra kadın sana gayet mantıklı bi soru sordu diye köpürmektesin. çünkü karşında senin zırvalarını dinleyip asla sorgulamayacak bir tür aptallar ordusu olsun istemektesin.
    eski kocan ve sevgilisi ile aynı otelde tatil yapıyosun bide bunlar hiç önemli diil ben bunları aştım filan diyosun ama kadın sizi grup diye tanımlayınca çıldırıyosun.
    anlattığın tüm zırvalar güzel de sadece grup lafı mı çirkin?
    bi dağıl defol git yahu,
    kendini akıllı sanmaktasın
    ama sadece sıkcı banal ve bayağısın.
    ayrıca türk kadını ile erkeğinin ilişki profilini çizmek , onlara akıl vermek sana düşmedi bayan.
    açıl, serin gel yada en iyisi mi yok ol....
    #1099500 (sıçtırtma lamasına, 03.01.2007 17:08 ~ 17:27)
  2. (bkz: doymak bilmeyen kadınlar)
    #1099503 (dolayli zarf tumleci, 03.01.2007 17:08)
  3. (bkz: hülya hanım)*
    #1099515 (Aktif matkap, 03.01.2007 17:11)
  4. (bkz: 2+1)
    #1099560 (enginar, 03.01.2007 17:18)
  5. (bkz: grup olalım grup)
    #2503522 (Kajmer, 22.10.2007 13:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hulya avsar in grup takintisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hulya avsar in grup takintisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hulya avsar in grup takintisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hulya avsar in grup takintisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.