hocam 2 puan daha verirseniz takdir geliyo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alevilere verirseniz satanistler de ister
  2. istenilen ucret kismina ne verirseniz abi yazmak
  3. bana 100 puan herkese 0 puan
  4. ac agzini kamyon geliyo
  5. dayak geliyo simdi
  6. once soguk geliyo ama sonra alisiyosun
  7. burnuma kokarca kokusu geliyo
  8. ceyhun bu senin icin geliyo bebegim
  9. takdir
  10. takdir belgesi

© 2008 - uludağ sözlük

hocam 2 puan daha verirseniz takdir geliyo başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hocam 2 puan daha verirseniz takdir geliyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hocam 2 puan daha verirseniz takdir geliyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocuk yaslarda gelisen fal bakma yetenegi » orgazm sonrasinda sarfedilen laflar farki » konusmayi birakan insan » download programlarindaki fake nickli sarkilar » keeeeek » coral sea deniz savasi » sana gelmek istiyorum » balkona tanga asan aparman sakini » fistikci sahap » uludag sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games