hiyaragasi 

kapat
  1. üçüncü nesil farklı bakış açısı.
    dahi anlamındaki de.
    #827767 (hiyaragasi, 07.11.2006 20:17)
  2. (bkz: wise)
    #833912 (hiyaragasi, 09.11.2006 01:21)
  3. bir süre sözlükteki son yazar olacak kişi.

(bkz: sözlükte yazar alımının durması)
    #838070 (brujita, 09.11.2006 22:49)
  4. ismi ile musemma bir yazar.
    #1822291 (keepawayfromchildren, 26.06.2007 00:09)

© 2008 - uludağ sözlük

hiyaragasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hiyaragasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hiyaragasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istemezdim » kaynastirma » turkiye de internet sozluk kulturu » mezzanine » kan uykusu » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » disturbia » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » feridun duzagac » beyaz melek » aysun kayaci » turkan soray » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » gimenez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » konsantre matik » cooler than jesus » uludag sozluk altin gunu » beko » ergenekon cetesi » melankolik » joey jordison » antalya altin portakal film festivali » mustafa kemal bayirbag » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » beni susarken bolme » turkiye de biranin cok pahali olmasi » bostan » amigurumi