hippypsykhe 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 20.02.2008 16:12)
  2. yedi düvele nam salmış, mutluluk tanrıçası. hoşgelmiş.
    (extraordinarius, 20.02.2008 17:14)
  3. hoşgelmiş yazardır.
    (brunglace, 20.02.2008 17:18)
  4. 9 sessiz, 2 sesli harf bulunduran bir nickin sahibi yazardır. hoş gelmiştir, büyük bir miktarda sefaları da yanında getirmiştir.
    (aklini kullanan gerizekali, 20.02.2008 17:21)
  5. ruhu örselenmiş esra ceyhan, seda sayan karışımı yazardır. ağzı bozuktur. ve çok çılgın bale yapar.

boş zamanlarında tek yaptığı pamuk prensesin memelerini sıkmak sureti ile süt emmektir.
    (hippypsykhe, 26.03.2008 12:05)
  6. yazdığı bütün entryleri okumaktan kendimi alamadığım yazardır.*
    (pacavraterbiyecisi, 26.03.2008 12:08)
  7. hoş gelmiş başarılı bir nesildaş yazar. entrylerine şöyle bir baktım, evet laf geveleyen biri değil, bildiğin yazar.
    (ShadowHook, 27.03.2008 13:25)
  8. hippypsykhe
    beşinci nesil yazar

(online)
    --------------------------------------------------------------------------------

Genel

ah ulan ah !

bir insanın karma sayısı bile cinsel çağrışımlı olur arkadaş ?

en beğenilen entrylere ise hiç bakılmaması gerekir.

örselenmiştir. içine kapanmıştır.

dıgıdık dıgıdık oynayalım mı baba ?
    (hippypsykhe, 28.03.2008 20:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bes dakika utan oyle gel » sehitler olmez vatan bolunmez » kesira » terk edilmek » first breath after coma » ainur » ilkokul da beslenmeye muz koymak » ucur beni erkegim » hamsteri olunce intihar etmek » sozlukteki led zeppelin hayranlari » deluruk » sozlukte sabahlamak » yeni uuser olacaklara nick onerileri » geyikceli » sinava silgisiz giren ogrenci » kendini yikmak » her bosluk doldurulur » k dergi » editox » kelimator com » tarantula » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek » uludag sozluk » fenerbahce galatasaray kardesligi » ankaragucume gidiyor boyle yasamak » bagisladigi organ alinirken canlanmak » white horse » tarihte ilk golu yiyen kalecinin soyledikleri » turkiye a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa