hidden track 

kapat
  1. bazı müzik albümlerinde genelde son şarkıda bulunan gizli parça
    #1286304 (sadee, 10.02.2007 20:07)
  2. (bkz: BONUS TRACK)
    #1286338 (pulp fiction, 10.02.2007 20:13)
  3. hidden track bonus track olmakla beraber bonus track da olduğu gibi bariz bir şekilde görülmez.bonus track çoğu albümün kapağında yer alır.ancak hidden kendini belli etmez.
    örnek vermek gerekirse athena'nın athena adlı albümünün son parçası uyaninca bittikten uzun bir müddet sonra studyo kayıtlarından bazı sahnelere çalmaktadır.bir başka örnek ise mor ve otesi nin dunya yalan soyluyor albümünde bulunmaktadır.uyan şarkısından sonra uzun bir süre sonra mor ve ötesi'nin mustafa hakkinda hersey adlı filme besteledikleri soundtrackin bir bölümüne ulaşırız.
    #1286406 (sadee, 10.02.2007 20:26)

© 2008 - uludağ sözlük

hidden track başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hidden track ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hidden track nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anne ben kimim » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » genel menajer degil gonul menajeriyim » cakma pilotmont » sigarayi birakmanin zararlari » milli gurur milli forma » we rise » salcali sogan kavurmasi » kim nerede » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » secretcode » rosetta tharpe » otuz kupona alinmadi bu vatan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » vatan » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » serdar akinan » satanizm bir din ise garfield seytandir » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » iste kuku kuku geldim » antares alisveris merkezi » birinci nesil yazitlari » asyut petroleum » istanbul evleri » kanye west gozlukleri » shrek corum versiyonu » alexandria stadium