heil hitler 

kapat
  1. 1. dünya savasından sonra ki kayıpları savaşmadan geri alan hitlere duyulan sevgiden halkın cıkardığı selamlaşma biçimidir. anlamı yaşasın hitler.
    #81692 (otisabii, 22.02.2006 03:23)
  2. sağ kol gökyüzünü göstererek avuç içi yere paralel duracak şekilde çakılan selamdır.
    #716275 (Eqin, 09.10.2006 19:10)
  3. naziler arasında verilirken "ben buradayım." der gibi eliniz karşınızdakine bakacak şekilde kaldırılarak verilir. ancak karşınızda hitler varsa selam sağ kolun yaklaşık 30 derece yukarı ve 10 derece sağa açılmasıyla verilir. yaşasın hitler anlamına gelir.
    #716443 (derberker, 09.10.2006 19:52)
  4. bununla ilgili,bir gazetenin pazar ekinde bir şey okumuştum.naziler zamanında almanya da okumakta olan üniversite öğrencilerimiz de nazilerin zorlaması ile onlar gibi yaşamaktadır.en belirgin olarak da nazilerin "selam un aleyküm ü" olan heil hitler selamını alıp vermektir.en can alıcı nokta ise almanlar bizimkilere heil hitler diye selam verince,bizimkiler eğlence maksatlı karşılık olarak "haydin itler" diyerek, ellerini nazi selamı verir gibi yukarı kaldırıyormuş.allah tan almanlar da bu durumu adamların dili bu kadar dönüyor diye algılamaktaymış .buradan da türk ün eğlence anlayışının ve ateşle imtihanını her şart altında devam ettirebilme kudretinin korkusuzluğunu kavramış oluyoruz ki;kendilerini bu cesaretlerinden dolayı kutlarız.
    #758401 (balsikeste baysungur, 20.10.2006 20:24)
  5. nasyonel sosyalist parti liderini* selamlama biçimi.
    #1811074 (balta, 23.06.2007 16:57)
  6. +vaeeyyyy hitler!
    -dede napıyon ebemizi zikecekler!!!
    +niye ki, onlar da öyle diyo.
    -onlar heil diyo dedeee, heiiill...
    +hayyyy hitler! oldu mu?
    -offf....
    +heyyyyy hitler!
    -ya dede bunlar amerikalıymış.
    +go home banki!!!
    #1811116 (filleri kurtaran adam, 23.06.2007 17:06)
  7. (bkz: 88)
    #1811120 (thor, 23.06.2007 17:07)

© 2008 - uludağ sözlük

heil hitler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. heil hitler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu heil hitler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hep onun icin » rayleigh » merdo » melih gokcek deyince ankara da akan sular durur » seytan » ezan remix » indiregandi » birtanesinden birtanesine » cukuyle tuz yalatmak » hoslanilan kizin boyna sarilmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci