hediye ettim birine 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. komunist birine verilebilecek en guzel hediye
  2. ask acisi ceken birine alinacak son hediye
  3. ettim
  4. ben ne ettim
  5. yemin ettim
  6. dikkat ettim
  7. ben adam ettim
  8. ben ettim sen etme
  9. ben sana ne ettim
  10. n ettim size

© 2008 - uludağ sözlük

hediye ettim birine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hediye ettim birine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hediye ettim birine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» estonya milli futbol takimi » 18 ekim 2008 kocaelispor fenerbahce maci » forum degil sozluk » robert terk » 16 yasinda 13 kere akrabamin basina kus sicti » buyuk iskender » manco » endustriyel siyah » karisinin her dedigine peki karicigim diyen erkek » deli midir nedir » kerem sanatel » squadron » otoyollarda 135 duble yollarda 120 » cennet » duracell » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 10000000000000 » ocalana sayin teroriste dusman degil suclu demek » yuzde yuz futbol » rapper ninja » mongol » migfer » korku filmlerindeki ayna fenomeni » belge gecer » capa tip fakultesi » the power and the glory » eski sevgiliyi unutmanin yollari » sus » tuvalette diski yerine para cikarmak » birbirine benzeyen unluler » ask yakar