hayirdir 

kapat
  1. "ya sorma", "ya ben senden x i almıstım ya", "ya bizim x vardı ya" gibi bir suru konusmayı hararetli bir dialog haline getirebilecek sihirli bir kelime.
    (heidi, 25.12.2006 04:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mea culpa » desert eagle » engelli cocugu olan anne » rehab » yilmaz morgul » burn » cunt bloody cunt » ritim » hayko cepkin » mutlulugun anahtari kucuk seyler » mahir cayan » cargill » die frochliche wissenschaft » roj » turkiye sozluk » erkekleri anlamanin yollari » hurriyet in yalan haberleriyle cosan sozluk yazari » universite senligine ulkucu saldiri » tolga yildiz » zile nin tarihi eserleri » apache » kin » basliklari alt alta okumak » rikimikipiki » burhan altintop » preteen deathfuck » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek » baby did a bad bad thing a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa