haydi x haydi x haydi tam zamani tam zamani simdi 

kapat
  1. parametrik tezahürat.

bir de böyle bir şey var. (bkz: haydi imam haydi imam haydi tam zamani simdi)

ilginç tabi.
    (larker, 16.02.2008 23:51)
  2. (bkz: he canım benim söle)
    (trixx, 16.02.2008 23:52)
  3. (bkz: haydi cimbom haydi cimbom haydi)
    (minik mavi balina, 16.02.2008 23:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» wertyu » boyner de che sapkasi satilmasi » mehmet karahanli » cin » cout » anne ve babasindan utanan zihniyet » islam i yozlastirmak » ahmetli nin tarihi eserleri » marsik » yasemin goksu » the mist » vav olmak » the tattooist » requiem for a dream » serdar bali » bana baskani baglayin » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » david duchovny » hz muhammed doneminde kadinlarin daha ozgur olmasi » doa » babality » bora kozanoglu » penne makarna » ellen page » petek dincoz » amy winehouse » buhara » allah kelimesinin kokeni » yeni baslayanlar icin bebek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa