halic koprusu 

kapat
  1. istanbul'da haliç üzerinde, halıcıoğlu ile ayvansaray'ı bağlayan köprü.
    #2184643 (mevta, 23.08.2007 16:34)

© 2008 - uludağ sözlük

halic koprusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. halic koprusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu halic koprusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » insanlarin hortlak gormus gibi bakmasi » beyaz show » 12 gun tuvalete cikmamak » ismail turut » mardin » grandmaster flash » interneti sahibine zindan eden modem » zollinger ellison sendromu » call center » 15 mayis 2006 » hapishane » zall dan beklenenler » denizli » guldurgec » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » suleyman akdi » recylcle bin » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » recep tayyip erdogan in msn i » eskisehir » nezaket » 3harf sozluk » maskeli baloda arap kadri kostumu giymek » football manager 2008 » sarhos » semahat geldiay » matrax » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » command and conquer saga » haykocepkin biz