bugün

(bkz: olay)
kafası mantar gibi olmuş insanımsı.
ünlü bir kadın. şu an star tvde o ses türkiye yarışmasında pilates yapıcakmış gibi giyinmiş.
kilo verince çok kötü olan buna karşın eski hali fıstık olan şarkıcı.ayrıca şuan o ses türkiye de canlı yayında gerçekten çok kötü olmuştur.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/hadise-388997/
şu anda yarışmada yarışmacıları elendiği için halka trip atan şarkıcı. bir de yarışma bu önemli değil ama doğru karar verin falan diye edebiyat yapıyor.
Birden 20 kilo veren şarkıcıdır.
az önceki tribinde haklıdır. nerde sarı ergen var kazanıyor. büyük haksızlık.
beyonce'un kötü örnek olduğu, memeleri murat boz'dan ödünç almış olan O NeHalÖyleHadise Türkiye'nin jürisi.
gideri olan hatun.

keşke fiziğinden başka yorum yapılacak bir yanı da olsaydı da yapsaydık. ne güzel olmaz mıydı, sayın sözlük yazarları? evet dediğinizi duyar gibiyim sayın, sözlük yazarları.
murat boz'unkinden daha ufak memeleri var.
görsel
memeleri sözlük yazarlarına dert olmuştur.
-spoiler-

duvelllooooo!

-spoiler-
Atanamayan Beyonce.
Murat Boz ile ilişkisi var ise Murat Boz'un gözlerinin bozuk olduğuna kanaat getireceğim kadın.
<uuğ beybi>dir.
Arçelik Winterfest'te kendisine 1 kez daha aşık olduğum güzel hatun
http://www.flickr.com/pho.../in/set-72157632594641028
makyajsız haliyle beni hayal kırıklığına uğratan sevimli sanatçı. görsel
şu sözlerin sahibidir kendisi: http://www.timsah.com/Had...vatanim-degil/ZrTQPtvs_KT

sözde türkiye li bu bayanı bizim milletimiz ağzı açık izliyor tabi.. şov yeteneğiyle şimdiye kadar iş götüren, sesinden bi halt olmayan, jüri olarak bulunduğu yarışmada bile kendisine on basacak yetenekler bulunan bu kadının bacaklarını izlemek, sonrasında da sen bi denesin hadiseeeeee, gururumuzsun, var mı senin gibisi diye böğürmek de bize özgü.
ilk çıktığı zamanlar sevimli gelen ama şimdi o bozuk türkçesi, kafasına esince peltekleştirdiği dili, yapmacık tavırları ile mide bulandıran kadın. sesi iyi, görüntü de iyiydi ama annem bu ne hal, bu ne komşu kızı tripleri. hele bir de beyonce u taklit etmesi yok mu? beyonce seni sesiyle yer hadisem, yavaş.
bu kadın tüm türkiye'yi dünya starıyım diye ayakta uyutuyor. Ulan kadın ilk çıktığı zamanlar kıçını yırttı belçika'larda star olabilmek için. o zaman türkiye gibi hayali yoktu. sonra gördü kimse bunu takmıyor, hoş o sesle onu kim takar! ancak biz türkler takar! gördü gerçeği geldi türkiye'ye. canım ülkem ayağı milleti bildiğin uyuttu. milyonları götürdü. 2012 nin en çok kazananı olmuş bir de. yazık ya, gerçekten keşke biraz zeki olabilseydi ülkemdeki insanlar, ergenler. olmayan sesiyle jüri üyeliği yaptı ses yarışmasında, yarışmacılarına senli benli konuşamazsın benimle diyerek, kendisi yarışmacılarını karşısına alıp, hoca kılığında senli benli konuşabilen lüzumsuz şahsiyet. hayır anlamadığım sen kimsin hadise, kimsin? biri bunu bana açıklasın. türkiye bu gidişle hep geride kalacak.
boğaziçi hakkındaki görüşleri bounterview dergisinin yeni sayısında yayınlanmıştır. görsel
hakkında iyi şeyler yazarsan hiç bir şey,
ama beğenmediğini belirten ifadeler kullanırsan eksi oy aldığın sanatçı.
millet bu kadına adeta tapıyor ama
tek bana mı itici geliyor bilmiyorum.
bir kere doğal hali güzel değil. makyaj güzeli.
doğal hali güzel olmayan bir kadın hiç güzel değildir.
bir kadının güzelliği makyajsız ve sabahleyin yataktan ilk kalktığı andan itibaren belli olur ama
bu hadise için geçerli değil.
Bugün o ses türkiye de cok çirkin olan şarkıcı.

Gittikçe çirkin oluyor.
Eskiden balikmiydi bilmem fakat evde beslenir bu.

Sarkiciligina ise hic girmiyorum..
hadise ilk stir me up parçası ile şöhret olduğunda, ne güzel bebek gibi suratı vardı, ilerleyen zamanla suratının şavkı kaydı, aynı anneanneme benzedi, daha da güzel olacağım derken yazık etti kendisine.