hadi lan 

kapat
  1. karşındakine, ona inanmayan insan tarafından söylenen söz..
    (bkz: yok artık)
    #100291 (seffafbukalemun, 04.03.2006 19:11)
  2. kısa kes! manasında kullanılabilecek nida...
    #100735 (ferrole, 04.03.2006 22:39)
  3. odadan çıkmadan önce bir türlü hazırlanamayan caadaloza söylediğim söz öbeği
    #133315 (lafazan, 26.03.2006 21:05)
  4. tamam be tamam dedirten laf.
    #1480328 (caadaloz, 01.04.2007 19:31)

© 2008 - uludağ sözlük

hadi lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hadi lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadi lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» usuyen kutup ayisi » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » ataturk un karga kovalarken olmesi » revenge » oral ozer » mottoman » bu siteye erisim engellenmistir » ornenando » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » carriye roxalina » kankanin ibne oldugunu itiraf etmesi » avrupa yakasi » mutlulugun tek yolu yoktur » kisiyi suc islemeye iten etkenler » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » catismada hep erlerin astsubaylarin sehit olmasi » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » kemerlerinizi baglayin » felsefeyi gereksiz bulmak » ayak parmagi » abd yi destekleyen yazarlar » cankiri » ameliyat sirasinda hemsireden makas alan cerrah » saldiray abi » marques green » cin » akrabalara gitar calmak » call center » andrea bocelli » don bebegim butonuna alternatif isimler