gs 

kapat
  1. (bkz: galatasaray)
    (yarteles, 23.01.2006 23:15)
  2. Amerika'nın Golden State eyaletinin kısaltılmış şeklidir.Örneğin ; bu eyaletin NBA'deki temsilcisi olan Golden State Warriors takımının ismi formalarda ve çeşitli taraftar ürünlerinde "GS Warriors" olarak geçmekte.
    (gangsta, 08.08.2006 00:02)
  3. guney georgia ve guney sandwich adalari'nın internet ülke kodu. *
    (mahallenindelisi, 29.06.2007 22:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» googler » pasinler in tarihi eserleri » ben leyla olmusum kimin umrunda » lost » cemiskezek in tarihi eserleri » prisoner » gulf stream » agaclarla konusmak » yaran wc kapi arkasi yazilari » euro 2008 turkiye aday kadrosu » camel vs marlboro » ege kitap gunleri » peta » bryan fury » okan bayulgen » fatos segmen » sigaradan cekilen ilk firtla kibriti sondurmek » 1 ay icinde parti kuruyorum » floresans » sozluk kullanim kilavuzu » youtube » ilica nin tarihi eserleri » veli toplantisi esnasinda evdeki gergin bekleyis » oh bebek » tomas sivok » artova nin tarihi eserleri » unlulerden duymak istenilen sozler » tomarza nin tarihi eserleri » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa