gozcu 

kapat
  1. -gözetleme görevi yapan kişi.
    -bir zamanlar faaliyet gösteren bir gazete ismi.
    #311901 (asiti kaçmış kola, 04.06.2006 09:41)
  2. birkaç çıplak kadın resimiyle,sallama haberleriyle baya bir satan gazete.
    #370600 (kurabiyecanavari, 24.06.2006 10:20)
  3. doğan medya'ya ait bilmem kaçıncı sınıf gazete. doktora bakın ama. hani derler yarım doktor candan eder diye. ulan kasap bile diyemeyeceğiz buna.

http://www.komikaze.net/k...rder=1&komikazed=1711
    #798782 (prestij muzik ailesi, 01.11.2006 14:39)
  4. büyük ihtimalle pazartesi gününden itibaren yayın hayatına son verilecek olan gazete. genel yayın yönetmeni rahmi turan da hürriyet'te yazmaya devam edecek ama o kadar çalışan ne olacak kim bilir. aydın doğan'ın s.kinde olduğunu sanmıyorum. tirajı 110.000'lere düşünce kapattılar dükkanı.
    #1477384 (laz pacino, 31.03.2007 23:25)
  5. doğan grubunun sayısını dahi bilmedigim gazeteleri arasından iktidara muhalefet tek gazete olduğundan dolayı kepenkleri kapatmıstır.. (bkz: ruhuna el fatiha)
    #1485800 (and the oscar goes to, 03.04.2007 02:15)
  6. iktidarın kendisine muhalif olan medyaya yaptığı baskıların bir örneği daha.
    #1496081 (darkness nights, 05.04.2007 22:30)
  7. iktidarın baskısıyla kapatıldığı iddialarını, birinci ağızdan genel yayın yönetmeni rahmi turan yalanlamış ve gazetenin zarar ettiği için kapatıldığını açıklamıştır.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=232362
    #1496985 (art ist, 06.04.2007 02:36)
  8. 1994 dünya kupası sırasında, takımların ve futbolcuların analizini iyi yapan bir kadroya sahip olan gazete.
    #1497008 (abberline, 06.04.2007 02:48)
  9. şu anda bu gazetenin basılmadığını bilmeyen ampül sineklerinin yanlış değerlendirdiği gazete.
    doğan grubu kendi bünyesinde akp muhalifi bir yayın organı istemediğinden, (bkz: aydın doğan: one of the sucker of akp) kapatılmış gazetedir.

gözcü artık sözcü adıyla yayımlanmaktadır.
    #2759992 (hyperion, 28.12.2007 22:36)

© 2008 - uludağ sözlük

gozcu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gozcu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozcu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlugun en durgun oldugu saatler » celestial teapot » noi albinoi » hepsiburada com » bir boka benzemeyen minimal siir » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » sputnik operasyonu » yaran fikralar » sarma sigara » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » asansorde bir basina yapilanlar » avcilar kampusu » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » prison break » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » genelkurmay i yipratmayan tek sey » domaltip bafilemek » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » yaran entryler » savas ve kadin » keske fener de olsak » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » sana suresiz izin veriyorum » firindan yeni cikmis pogaca » bakara suresi » suzinak » ask kazandirir » recep ivedik 2 » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim