goz bozuklugu 

kapat
  1. çeşitli şekillerde görülen bozukluktur. ırsidir.
    (bkz: miyop)
    (bkz: hipermetrop)
    (bkz: astigmat)
    #1765895 (CRAnium, 14.06.2007 00:35)
  2. yağmurlu günlerde dışarı çıkamamak; voleybol oynayamamak; fazla zeki görünmek.. gibi yan etkileri olan gözlük yada lens takma mesuliyetini de beraberinde getiren genelde ırsi bi sorundur.
    #1767539 (yesilcadi, 14.06.2007 14:15 ~ 09.07.2007 13:33)

© 2008 - uludağ sözlük

goz bozuklugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. goz bozuklugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu goz bozuklugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zubeyde hanimin sir vasiyeti » sanal acun » ahmed yasin » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » asagi saksonya » facebook u olmayan uuserlar » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » formel dusunce bozuklugu » rusya borsasi » anlayis bekleyen sevgili » lavabo deliginden penis cikmasi » ben bir water closet turuna cikayim » hiddet ve asabiyette olu gibi ol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aydogan babaoglu » telepati » sorunsal » serhan acar » seovi » stifler » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » ayak bakimi » opusme sahnesi olmayan filmler » tiberian sun » supurgesiz cadi » yaprak dokumu » otokrin etki » vanti lator » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek