gotum 

kapat
  1. kaynak verilirken bazen referans gösterilen bokluk.
    #2652920 (blonde mermaid, 02.12.2007 02:41)
  2. - bizim evimiz dublex

- hıhh g.tüm, bizimkisi triplex

şeklinde kullanılır. genelde mahalle teyzelerinin ağzından duymak mümkündür.
    #2652933 (abisesque, 02.12.2007 02:46)
  3. (bkz: hocam ayıp oluyor ama)
    #2652936 (eşşağan ala gazuğu, 02.12.2007 02:47)
  4. - naber lan götüm.
    cümlesindeki kullanımıyla da göz dolduran kelimedir. herkesinki kendinedir. kimisi yere yakındır kimisi değildir.
    #2652971 (taharetmuslugu, 02.12.2007 02:57)
  5. (bkz: nereye donersen don gotun hep arkandadir)
    #3235189 (nekibuki, 06.04.2008 00:08)

© 2008 - uludağ sözlük

gotum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gotum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gotum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jan jojem » sigarayi birakmanin zararlari » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » ogretmen bakanligi » driving miss daisy » davidoff » gimenez » huzun » bos beles entryler » uludag sozluk altin gunu » bir gun » palm mute » babanin ensesine saplak atmak » turk silahli kuvvetleri » cahillikler kitabi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bakireler ulkesi » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » vanity is definitely my favourite sin » the day that never comes » ocalan yuz akimizdir » bir boka benzemeyen minimal siir » orta turkce » insanlar » isik ver bana » ulu tv icin program onerileri » turkiye umit milli futbol takimi » saka degil » ayabakan » badlik amiri » celtek tumulusleri