bugün

Muhtemelen ilaç Kartelleri tarafından yaratılan "Domuz Gribi" enfeksiyonuna karşı yoğun bir "ilaç ve aşı" kampanyasının yürütülmekte ve bunların karlarına kar katmak için, bu içinde ne olduğu belirsiz "aşı" yı hükümetler aracılığıyla pazarlama peşlerinde olduğu bu günlerde, yayılması en kolay hastalık olan "Grip" ile igili bu küçük ama ÖNEMLi, eskilerin bazı rahatsızlıklar için ne gibi doğal çareler bulduğunu bize hatırlatan, ders alınabilecek öykü belki bir nebze yardımcı olabilecektir.

GRiP için bir Eski zaman öyküsü

1919 yılında, Dünyada 40.000 milyon kişinin Gripten öldüğünde, bir Doktor birçok çiftçiyi Griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder. Birçok çiftçi ve ailesi grip kapmıştır ve birçoğu ölürler. Doktor ziyaretlerine devam eder ve bir sürprizle karşılaşır, ziyaret ettiği bir çiftçi ve ailesi çok sağlıklıdır. Doktor böyle olabilmesi için aileye herkesten farklı ne yaptıklarını sorar ve cevaben çiftçinin hanımı odaya, bir tabak içine soyulmamış bir SOĞAN koyduklarını (muhtemelen diğer odalara da) söyler. Doktor buna inanamaz ve bu soğanlardan birini alarak Laboratuvarda Mikroskop altına koyarak inceler ve soğanın içinde grip virüsünü görür.

Soğan açıkça Grip bakterisini absorbe etmiş, emmiştir ve bu sayede de aile sağlıklı kalmıştır. Evet, ben bu hikayeyi Kuaförümden duydum. O, bana yıllar önce birçok çalışanının Grip olduğunu ve böylece müşterilerinin de Grip kaptığını anlatmıştı. Gelen yılda, dükkanına çukur bir tabak içinde bir SOĞAN yerleştirir ve büyük bir sürpriz yaşar, o yıl hiçbir personeli Grip olmamıştır. işe yaramıştır (hayır, şimdi o sanıldığı gibi bir soğan işinde değildir) Bu öyküden alınacak ders, bir miktar soğan almanız ve evinizin çevresinde bir yerlere yerleştirmenizdir. Ne olduğunu görmek için onu deneyin. Biz geçen yıl onu denedik ve asla Grip olmadık. Eğer bu sizi ve sevdiklerinizi bu hastalıktan kurtarırsa ne güzel. Buna rağmen şayet Grip olursanız, daha yumuşak ve uysal geçebilir. Bir miktar SOĞAN satın almaya vereceğiniz birkaç liradan başka ne kaybedebilirsiniz? .. *