gargantuva 

kapat
  1. nesilleri mestedeceğine inandığım yazınsal kabiliyetleriyle sözlüğe transfer ettiğimiz yazar kişisi.bugünlerde aşktan koca bir ısırık alan,duruş sahibi,temiz günlerin temiz oyun arkadaşı.anne tarafından güzel insan.seviyoruz ülen!
    (riggo, 08.06.2006 23:07)
  2. her ne kadar benim ni(k)im olsa da şahsiyetini usta bir yazardan alan müthiş edebi kahramanın çağrılası adıdır. saygılar sana yaşam oburu!
    (GARGANTUVA, 08.08.2007 00:55)
  3. süt oğlum, mesai arkadaşım, s özürlüm *
    (endoplazmikbirkulum, 01.11.2007 10:58)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sevgiliyle sarilip cirilciplak uyumak » acmak istenilen basliklarin onceden acilmis olmasi » asla pes etme » acitasyon » chun li nin donunu gormek icin yep yep cektirmek » neseye sarki » schattenfaust » issizlik krizi » intel core2 quad q9300 » seks i izdivac » albay drake » ne dedigi anlasilmayan zerzavatcilar » saovi » onur oymen » robinson crusoe ve cuma » cunt cunt gimme more » nikola zigic » oyundayim » 84 44 114 44 » turkiye sozluk » a bout de souffle » nevrotik sayiklamalar » sen de her sey gibi » bakla fali » google ofisleri » raki masasina oturdun iste » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » lesson one » arabam var a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa