galaktik kovboy 

kapat
  1. 3. nesil yazar *
    (gothic evil, 16.10.2006 20:01)
  2. mantık üzerine kurulu entryleriyle dikkat çeken yazar. güzel yazılarını beklediğim şahıs.
    (abberline, 31.10.2006 02:36)
  3. nicki bir yerden tanıdık gelen uuser *
    (Aria GalaCtiCa, 16.01.2007 22:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» finnegans wake » argumentum ad populum » cehennetl » donme » arkadasinin gotune kompresor basma » necip fazil kisakurek » saklambac oynarken termal kamera kullanmak » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » guldur gul » badehane » the green mile » wanda rutkiewicz » besiktas » ucretli ogretmenlik » woo hoo » kurban keserken kendini yaralamak » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » aptal sarisin » trojan horse » kendim gibi olmak istemiyorum » supriz yapmaktan hoslanan erkek » soruya soruyla cevap vermek » ne » bir uzayli ile evlenmek » belgariath » i thought i knew it all » kullerinden dogmak » kestane gurgen palamut » alaca bayrak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa