gabrini kozmetik 

1. Pazarlarda ve mağaza önlerinde sepet içlerinde rahatlıkla bulabilirsiniz. Güzelliğine ve bakımına düşkün kadınların son tercihi. Uzak durulması gereken, "dikkat tehlikeli ve yasaktır" maddesi.
    #3256998 (denizci, 11.04.2008 12:42)
  2. hafızam yanıltmıyorsa çok çok eskide stick deoderontları olan, piyasa da lacivert, kırmızı ve yeşil renkli kutularıyla, henüz mevcudiyet göstermemiş lady speed stick gibiler yokken herkesin aldığı ve ne yalan söyleyeyim herkesin kullandığı, kırmızının gül, yeşilin limon ve lacivertinde hoş bir kokusunun olduğu markadır.
    #3257016 (ynglan, 11.04.2008 12:47 ~ 12:48)

© 2008 - uludağ sözlük

gabrini kozmetik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gabrini kozmetik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gabrini kozmetik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» platonik ask » ezilmemek icin ezeceksin » helmarch » rogerio da silva bobo » darbelerin mesruiyetini sorgulayan gerzek » butun arkadaslarin evlenmesi » belden ustum tipki shakira » uludag sozluk teki arap kokenli yazarlar » radyo limon » asik olmaktan nefret etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games