fuathusnukayacan 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 14.04.2008 10:10)
  2. sözlükteki kaliteyi dert edinmişe benzeyen yeni yazar; ne güzel!
    (lord henry, 23.04.2008 18:53)
  3. (#3344483)

akşam akşam güldüren yazar. hoşgelmiş..
    (nickimi yazar olunca sececegim, 01.05.2008 19:49)
  4. son 25 entrysinin 17'sini galatasaray-fenerbahce üzerine yazmış olan dahi.. bakış açısının ne kadar geniş olduğunu anlamakta zorluk çekmiyoruz buradan.. aziz yıldırım ile akraba olduğundan şüphe ediyorum..

haa unutmadan, çok güzel entry siler bir de.. hiç dayanamaz, siler gider..
    (don santino corleone, 10.05.2008 17:13)
  5. antu com'dan fırlayıp gelmiş başka bir forum kullanicisi.ne güzel...
    (hepimiz caylagiz, 17.05.2008 00:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yalniz » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » long time dead » ahi mesut » 30 agustos koln almanya zirvesi » turkiye sozluk » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » canim aciyor » korner diregine gidip zaman geciren futbolcu » truman capote » warez bb org » number eight » seni cok istiyorum » kralice ikinci elizabeth » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » onemli bir konusma sirasinda elektrigin gitmesi » windows defender » the incredible hulk » son ders » soguk » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » mor ve otesi » pondexter » blow up » kahve dunyasi » kabatas zeytinburnu tramvayi » sonmeyen sigara izmariti » circus » zavet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa