freddie 

kapat
  1. (bkz: freddie mercury)
    (faati, 05.01.2007 18:29)
  2. dördüncü nesil yazar.*
    (dolayli zarf tumleci, 18.06.2007 16:28)
  3. bursa da yaşamakta ve panik atak hastası olduğunu düşündüğüm yazar.

(bkz: yolculuğa hazırlanan yazarlar)
    (bkz: yenişehir havaalanı)
    (notrinova, 28.01.2008 03:02)
  4. depreeeeeeeeeeemmmmmm başlığı ile beni korkutmuş yazardır. hayır, arkadaş gece gece neden eşek şakası yapıyorsun? daha sol tarafta görmemle irkilmem bir oldu.
    (kerameti kendinden menkul, 28.01.2008 03:03)
  5. sismograf gibi yazardır . her eve lazımdır .
    (kamil, 28.01.2008 03:04)
  6. an itibariyle bursa da deprem oldugunu kokulu nidalarla bildirmiş sözlük yazarı.
    (fragrance, 28.01.2008 03:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hayri beser » akp nin ickiyi tamamen yasaklamasi » microsoft project » sarap » heredot cevdet » ahlaksiz teklif » avometre » yaran haberler » bilim kisvesi altinda ateizm yapmak » lonely » emre aydin » nesquik » raki » halay ceken gotik kiz » ibne gibin pust gibin bisi » hugh jackman » sevisirken dikkat edilecek hususlar » ucuncu selim » ykm outlet » vakit gazetesi altili ganyan eki » angelus novus » guldurmeyin ulan ibneler » geneleve gidip orospuyla sohbet etmek » bir tutam baharat » istanbulin » afyon kocatepe universitesi 2008 bahar senlikleri » turkiye nin kultur varliklari » ubuntu » zafer yelen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa