four on the floor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. floor tom
  2. four to the floor
  3. lay down on the floor
  4. 3rd floor
  5. get it on the floor
  6. hit the floor
  7. wet floor
  8. the door in the floor
  9. busted to the floor
  10. caution wet floor

© 2008 - uludağ sözlük

four on the floor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. four on the floor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu four on the floor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ivan kaliayev » turbanin uzerine kask takmak » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » engin ceber » istanbul » erkek ve kadinlar birer salaktir diyen uzayli » limanla kavgali isyankar kaptan » bu yaz ben cok degistim » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » sokrates in olumu » football tycoon » full cikista olmak » sozlukten ingilizce dersleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » xvideos » cemil cicek » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » yih yih » metrobuslerdeki vip koltuklari » hayata dair ic burkan detaylar » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » tevitol » recep tayyip erdogan in msn i » zallasana zallasana mendilini » 21 yuzyilda hala mantigi » paint it black » la traviata » disko krali » summoning