firelord ozai 

kapat
  1. avatar the last airbender adlı çizgi dizideki ateş lordudur. zuko ve azula'nın babasıdır. erol taş'tan daha zalimdir. öz oğluyla girdiği düello sonucu öz oğlunun yüzünde kalıcı bir hasar bırakmış ve onu sürgüne göndermiştir. aang'in baş düşmanıdır.
    #3502426 (teknikkazma, 06.06.2008 15:28)
  2. --spoiler--
    aang tarafından firebending'i alınan, sokka'nun loser king dediği korkutucu kişilik.
    --spoiler--
    #3713411 (double cross, 24.07.2008 15:29)

© 2008 - uludağ sözlük

firelord ozai başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. firelord ozai ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu firelord ozai nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eyup » falyanos » 12 temmuz 08 wladimir klitschko tony thompson maci » pkk ya pekeke demek » imhotep » kayserispor yenilgisinin sorumlusu hakemdir » 9 teroristin cesedi bulundu » dertlerin kadini oldum » 1 4 yetmedi mi » alip basini gitmek » banu guven » yaran futbol spikeri replikleri » batuhan karadeniz » tobias beecher » komur demokrasisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bizim de ucak gemimiz olsun kampanyasi » ekmek asi » kus uzumu midye dolmayi bozar mi sorunsali » ankarali namik » evire cevire dovmek » elnino1907 » fethullah gulen in pkk suskunlugu » mariachi » yanlislikla dolu olan tuvalete girmek » turkiye kurtlerindir » inci kerestecioglu » samy deluxe » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » aksamdan kalan mesgale butonu » calisinca oluyor