faydali bilgi icermeyen entryler silinir 

kapat
  1. silik butonuna tıklayınca karşımıza çıkan yazının bir parçası..
    faydali bilgi tanımının açılmasına muhtaç bir ileti.. ya da moderasyon cem i cümlemizle kafa buluyor..
    #77604 (hasanabi, 20.02.2006 12:24)
  2. sözlükçe unutulmuş bir kural. bak bas butonuna. bu yazıyor orda. gördün mü, bana ne sözlük yazarlarının arabasından. hadi mesleği için, meslektaşların tanışması, herhangi bir işimiz olduğunda yardım alabilmek faydası var, kan grupları için, kan aranıyor duyurularında özel mesaj gönderip girer girmez haber almasını sağlıyor dedik; araba markası ne yahu? nasıl açıklayacağız onu. "hmm dur bakıyım bunun opel'i varmış, bana da opel lazımdı tam" mı diyeceğiz. yapmayın arkadaşlar. gözün sevem.
    #822952 (thedewil, 06.11.2006 18:36 ~ 18:37)
  3. (bkz: külliyen yalan)
    #822965 (6.4.r.1.$.h, 06.11.2006 18:38)

© 2008 - uludağ sözlük

faydali bilgi icermeyen entryler silinir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. faydali bilgi icermeyen entryler silinir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu faydali bilgi icermeyen entryler silinir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ekmek arasi lavas » gozbaginin ardinda » hakan sukur un boslugunun dolmasi » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » 26 temmuz 2008 90lar partisi at studio live tech » nargile » alladi pulladi » cop kutusu tekmelemek » nah » taraf a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci