bugün
- gecenin şarkısı8
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
Erkeklerinde kadın dayağına maruz kaldığı gerçeğinden bihaber bakan.
bir polis memurunca tesadüfen bulunan ve işkence gördüğü belirlenen 6 yaşındaki Ali'nin ailesinin şiddete maruz kaldığı gibi şiddete eğilimli bir aile olduğunu vurgulamış ve küçük çocuğun tesadüfen bulunmasının ise onun hayatında yeni bir dönemi başlattığını dile getirmiş aile bakanı.
çok çekici bir bayandır. *
Azarlama konusunda doktora,yüksek lisans,master falan ne varsa yapmış olan bakandır, tamam çalışıyor olabilirsin, dominat bir karakterede sahip olabilirsinde neden önüne geleni küçük düşürüyorsun, azarlıyorsun, benim en son hatırladığım bir ilçe başkanını onlarca kişinin önünde kızıp, azarlamıştı.
hükümetin açıkladığı yeni teşvik paketinin son 10 yılın en kapsamlı paketi olduğunu belirterek gaziantep'in bir taraftan sosyal endeksini kuvvetlendirmek bir taraftan teşvik imkanlarını ekonomik büyümeye dönüştürerek başarı hikayesini ileri götürmek istediklerini söylemiş bakan.
61. hükümetimizin aileden sorumlu devlet bakanı...
yurdumuzun refah seviyesinden ötürü, memleketin en önemli unsuru olan aile ve aile ilişkilerini mükemmel hale getirmesinden dolayı şu naçizane hediyemi kabul etmesini dilerim...
http://www.youtube.com/watch?v=-1vUwJ_ET-Q&feature=related
yurdumuzun refah seviyesinden ötürü, memleketin en önemli unsuru olan aile ve aile ilişkilerini mükemmel hale getirmesinden dolayı şu naçizane hediyemi kabul etmesini dilerim...
http://www.youtube.com/watch?v=-1vUwJ_ET-Q&feature=related
ğ'leği söyleyemiyoğ.şey yani r'leri.hakkında daha fazla bi şey bilmeye gerek yok sanırsam.
bugün koç üniversitesi'nde sosyal politikalar üzerine yapılan bir kongrede bir grup öğrenci tarafından protesto edilmiş, akp bakanı.
ben de salonda olduğum için yakından tanık oldum. bakan konuşma yaparken öğrenciler kürtajla ilgili tepkilerini söylemeye başladılar. bakan ''ara verilince konuşacağım sizinle'' diye kıvırmaya çalıştı ama yemediler. sonrası malum. yaka paça dışarı çıkarıldı jandarma tarafından.
olayın asıl ilginç yanı bu olaydan sonra verilen zorunlu arada herkesin sanki hortlak görmüş gibi bu olaydan bahsetmesiydi. yani çok doğal bir tepkiydi bu. akp sevilen bir parti değil, tepki çekmesi gayet doğal. gel gelelim biz alışık değiliz öyle gençlerin ses çıkarmasına ya, hemen bir telaş, panik. program sonuna kadar sürdü bu stress anı. arada sonraki diğer oturuma geçildiğindeyse salonda gözle görülür bir boşluk oluşmuştu. birileri ''aman başımıza bir iş gelir'' diye korkup tüydüler herhalde.
sosyal politikalarda yememiz gereken 40 fırın ekmek daha olduğunu göstermiştir bize.
ben de salonda olduğum için yakından tanık oldum. bakan konuşma yaparken öğrenciler kürtajla ilgili tepkilerini söylemeye başladılar. bakan ''ara verilince konuşacağım sizinle'' diye kıvırmaya çalıştı ama yemediler. sonrası malum. yaka paça dışarı çıkarıldı jandarma tarafından.
olayın asıl ilginç yanı bu olaydan sonra verilen zorunlu arada herkesin sanki hortlak görmüş gibi bu olaydan bahsetmesiydi. yani çok doğal bir tepkiydi bu. akp sevilen bir parti değil, tepki çekmesi gayet doğal. gel gelelim biz alışık değiliz öyle gençlerin ses çıkarmasına ya, hemen bir telaş, panik. program sonuna kadar sürdü bu stress anı. arada sonraki diğer oturuma geçildiğindeyse salonda gözle görülür bir boşluk oluşmuştu. birileri ''aman başımıza bir iş gelir'' diye korkup tüydüler herhalde.
sosyal politikalarda yememiz gereken 40 fırın ekmek daha olduğunu göstermiştir bize.
kadına karşı şiddet ve tecavüzün patlama yaptığı akp iktidarının aile ve sosyal politikalardan sorumlu bakanı, katıldığı festivalde baklavanın anlam ve önemi üzerıne konuşmuş üzerine düşeni yapmıştır.
--spoiler--
iddialı bir şekilde söylediğimiz bir şey daha var ki, bizim baklavalar şişmanlatmıyor. En az şekeri, en kaliteli yağı koymanız gerekiyor..
--spoiler--
--spoiler--
iddialı bir şekilde söylediğimiz bir şey daha var ki, bizim baklavalar şişmanlatmıyor. En az şekeri, en kaliteli yağı koymanız gerekiyor..
--spoiler--
propaganda diyemeyen eğitimden sorunlu* bakan.
malatya arguvanlı muhteşem ses. rguvan havası nedir bilirmisin ey sözlük. kendimi kesersem bir gün bil ki bu kadın yüzündendir. ve bu türkü yüzünden.
http://www.youtube.com/watch?v=zNHsPbNRj9Q
http://www.youtube.com/watch?v=zNHsPbNRj9Q
konuşması bende yanaklarını sıkma hissi uyandıran, başka hiçbir açıdan sempati duymadığım bakan.
sen tecavüzcülerin karşısında kadını koruyamıyorsan halk da sana dünya çapında bir organizasyonda böyle tecavüz eder. yapılan doğruydu yanlıştı tartışmaya gerek yok. olan oldu. bu da halkın içinden kişilerin tepkisiydi. ayrıca sen ne alaka öyle bir organizasyonda konuşuyorsun. ne tenisle alakalı bir ünvanını var ne de sevilen bir bakansın.
bu tepki tecavüz edenlerin yanına kar kaldığını gören herkes için olduğunu kabul ederek ben de orada olsam desteklerdim dediğimdir.
bu tepki tecavüz edenlerin yanına kar kaldığını gören herkes için olduğunu kabul ederek ben de orada olsam desteklerdim dediğimdir.
yuhalama ve ıslıklar arasında kendisinin yerine utanılan komik akepeli, zihniyetine yakışır aymazlıkla kendisini protesto eden vatandaşa ayetle cevap vermiştir.
http://www.ensonhaber.com...ara-cevap-2012-10-29.html
http://www.ensonhaber.com...ara-cevap-2012-10-29.html
erkeğe şiddet kavramından bihaber aile bakanı.
kendisini ıslıklayan yüzlerce kişinin önünde hâlâ utanmadan konuşabilen yüzsüz insan.
http://video.uludagsozluk...uhalayan-%C3%BClke-52989/
http://video.uludagsozluk...uhalayan-%C3%BClke-52989/
hakikaten anlayamıyorum, yuh diye bir taraflarını yırtarak anıranlar neyi protesto etti. turnuva direktörünü, federasyon başkanını var güçleriyle alkışladıklarına göre yapılan işi çok beğenmişler. kısacası istanbul'un akp öncesi hemen hemen hiç şahit olmadığı bir büyük organizasyondan daha yüz akıyla ayrıldığını onaylamışlar.
o halde soruyorum,durmadan kadınlar için didinip duran naif bir hanımefendi'yi, böyle kibar bir bayanı, ulu orta, suçsuz yere niye mahçup etmeye çabalar aklı başında bir insan?
aklı başında olduğunu farz ettiğim bir insan bu hareketiyle ülkesini de rezil edeceğini, böyle barışçıl ve ülkemiz adına çok önemli bir olayı politize ederek gölge düşüreceğini ve gelecek organizasyonlara da sed çekebileceğini idrak edemez mi? muhalefet etmenin bu olmadığını, demokrasinin de bir edebi olabileceğini düşünemezler mi?
artık eminim, AKP ve hükümet karşıtlığı ile vatana düşmanlığın farkını idrak edemeyenler bu dediklerimi hiç önemseyemez çünkü yapılan her şeye karşı olan otomatiğe bağlanmış beyinlerini akp düşmanlığı adına yobazlığa,ahmaklığa ve terbiyesizliğe emanet etmişler.
not:yutup yorumu gibi olacak ama duyduğum sesler hep erkek sesi olunca o yuhlayanlar karısını dövenler derneği üyeleri mi acaba diye de düşünmedim değil.*
o halde soruyorum,durmadan kadınlar için didinip duran naif bir hanımefendi'yi, böyle kibar bir bayanı, ulu orta, suçsuz yere niye mahçup etmeye çabalar aklı başında bir insan?
aklı başında olduğunu farz ettiğim bir insan bu hareketiyle ülkesini de rezil edeceğini, böyle barışçıl ve ülkemiz adına çok önemli bir olayı politize ederek gölge düşüreceğini ve gelecek organizasyonlara da sed çekebileceğini idrak edemez mi? muhalefet etmenin bu olmadığını, demokrasinin de bir edebi olabileceğini düşünemezler mi?
artık eminim, AKP ve hükümet karşıtlığı ile vatana düşmanlığın farkını idrak edemeyenler bu dediklerimi hiç önemseyemez çünkü yapılan her şeye karşı olan otomatiğe bağlanmış beyinlerini akp düşmanlığı adına yobazlığa,ahmaklığa ve terbiyesizliğe emanet etmişler.
not:yutup yorumu gibi olacak ama duyduğum sesler hep erkek sesi olunca o yuhlayanlar karısını dövenler derneği üyeleri mi acaba diye de düşünmedim değil.*
Acaba hani bir ihtimal merak ediyorum kendine sormuş mudur "Ulan ben Kadın ve Aileden sorumlu bakanım burda ne işim var " diye....
yeni gördüm. yeni açıklamalar yapmış. hani soranlar olmuş ya en önemli kadınların tenis turnuvasında kadın olan bir aile bakanının ne işi var diye.
özgürlük,demokrasi ve haklarımıza saygı diyerek karşısındakine ve onun değerlerine saldırarak sergilediği paradoksu bile göremeyen, iyice hız verdikelri onlarca böyle edepsiz ve gereksiz hareketlerle bu kavramları sadece lafta kullanan faşist bir neo komünist kitleye bir örnek dahadır benim için bu olay.
akp'yi değil ülkemizi rezil eden ahmakların okuyarak,düşünebilip empati yapabilerek akıllanması dileği ile.
(...)''Ben niye oradaydım? Çünkü benim eşim on yıllardır tenis oynar ve tam bir tenis severdir. Bana dedi ki 'Çok büyük bir müsabaka bu, ben bu turnuvayı istanbul'da canlı izlemek istiyorum'. Aile Bakanı'yım ve eşimi yalnız bırakmama gibi üzerimde bir sorumluluk vardı ve kadınlar orada oynuyordu. Ben de açıkçası merak ettim. Asla gideyim, 'Orada kupa vereyim, konuşayım', aklımın ucundan bile geçmedi bütün samimiyetimle söyleyeyim. Sonra Federasyon Başkanı'na yer ayırttık. 'Buraya gelmişken kupayı verebilir misiniz?' dediler. Ben de 'böyle bir gelenek varsa verelim' dedim. Herhalde böyle birşey yaşayacağımı düşünmedim ama çok hassas olduğum için böyle söyledim.
Bana dediler ki geçen yıl Dünya Voleybol Şampiyonluğu'nun yapıldığı ülkede Başbakan Yardımcısı kupayı verdi ve bir bakan da çiçek verdi...'Tamam verelim o zaman' dedim.''
Bakan Şahin, konuşma yapmasına gerek olup olmadığını da sorduğunu ve Tenis Federasyonu Başkanlığı'nın, ''2020 bizim için çok önemli. Şu an dünyaya bağlanıyoruz ve sizden istediğimiz 2020'ye hazır olduğumuzu seyirciyle paylaşmanız'' şeklinde vurgu yapmasının istendiğini ifade ederek, ''Dikkat ederseniz konuşmamda da yalnızca şunu söyledim: '2020'ye hazırız.' Beni yuhalayan seyircilere teşekkür ettim. O yüzden birbirimizi anlamamız ve birbirimizi hoşgörmemiz lazım. Aslında demokratik olgunluk da buradan geçiyor'' dedi. (...)
daha ayrıntılı hali için... http://www.haberturk.com/...ber/790695-niye-oradaydim
özgürlük,demokrasi ve haklarımıza saygı diyerek karşısındakine ve onun değerlerine saldırarak sergilediği paradoksu bile göremeyen, iyice hız verdikelri onlarca böyle edepsiz ve gereksiz hareketlerle bu kavramları sadece lafta kullanan faşist bir neo komünist kitleye bir örnek dahadır benim için bu olay.
akp'yi değil ülkemizi rezil eden ahmakların okuyarak,düşünebilip empati yapabilerek akıllanması dileği ile.
(...)''Ben niye oradaydım? Çünkü benim eşim on yıllardır tenis oynar ve tam bir tenis severdir. Bana dedi ki 'Çok büyük bir müsabaka bu, ben bu turnuvayı istanbul'da canlı izlemek istiyorum'. Aile Bakanı'yım ve eşimi yalnız bırakmama gibi üzerimde bir sorumluluk vardı ve kadınlar orada oynuyordu. Ben de açıkçası merak ettim. Asla gideyim, 'Orada kupa vereyim, konuşayım', aklımın ucundan bile geçmedi bütün samimiyetimle söyleyeyim. Sonra Federasyon Başkanı'na yer ayırttık. 'Buraya gelmişken kupayı verebilir misiniz?' dediler. Ben de 'böyle bir gelenek varsa verelim' dedim. Herhalde böyle birşey yaşayacağımı düşünmedim ama çok hassas olduğum için böyle söyledim.
Bana dediler ki geçen yıl Dünya Voleybol Şampiyonluğu'nun yapıldığı ülkede Başbakan Yardımcısı kupayı verdi ve bir bakan da çiçek verdi...'Tamam verelim o zaman' dedim.''
Bakan Şahin, konuşma yapmasına gerek olup olmadığını da sorduğunu ve Tenis Federasyonu Başkanlığı'nın, ''2020 bizim için çok önemli. Şu an dünyaya bağlanıyoruz ve sizden istediğimiz 2020'ye hazır olduğumuzu seyirciyle paylaşmanız'' şeklinde vurgu yapmasının istendiğini ifade ederek, ''Dikkat ederseniz konuşmamda da yalnızca şunu söyledim: '2020'ye hazırız.' Beni yuhalayan seyircilere teşekkür ettim. O yüzden birbirimizi anlamamız ve birbirimizi hoşgörmemiz lazım. Aslında demokratik olgunluk da buradan geçiyor'' dedi. (...)
daha ayrıntılı hali için... http://www.haberturk.com/...ber/790695-niye-oradaydim
sonunda erkeklere de sahip çıkmıştır!
görsel
görsel
akp hükümetinin bir başka komik bakanı
son bombası ise "Kadına şiddette artış yok" olmuş
özenle seçilmekte bu arkadaşlar herhalde sayın erdoğan tarafından, yoksa başka mantıklı bi açıklaması olamaz şu ortada gezinen bakan görünümlü abi ve ablalarımızın durumunun..
son bombası ise "Kadına şiddette artış yok" olmuş
özenle seçilmekte bu arkadaşlar herhalde sayın erdoğan tarafından, yoksa başka mantıklı bi açıklaması olamaz şu ortada gezinen bakan görünümlü abi ve ablalarımızın durumunun..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar