fasafiso 

kapat
  1. antalya'nın sıcak bağrında yaşayan, aslen bursa'lı, hatta bursa erkek lisesi mezunu olan bir yazar.
    (fasafiso, 01.03.2007 08:32)
  2. elinin paslanmasını istemediğim yazardır, paslanmasın ki, daha çok yazsın, daha çok yere yazsın, daha çok kere yazsın. *
    (hayirli1i, 05.03.2007 23:55)
  3. hiç üşenmeden bugüne kadar onlarca fotoğrafımı çeken yazar arkadaşımdır.pek sevimli,pek espirili,ama bu aralar biraz asabi ve en nihayetinde mezun kişidir.aramıza hoşgelmiştir.*
    (ladymacbeth, 09.03.2007 23:00)
  4. kendisi şahsen tiyaromuzun eli kolu ayağı bacağı ve bilimum uzvu olduğundan ve ihtiyacımız olan heryerde var olduğundan teşekkür borçlu olduğumuz insan...
    (xcharlestonw, 05.04.2007 00:17)
  5. kocuman cüssesiyle tüm olbia camiasının sevgisini kazanmıştır. ayrıca akdeniz universitesine mutlu universite denmesini sağlayan kişidir.
    (atinalitimon, 09.04.2007 16:03 ~ 16:04)
  6. 3 olursa bendensin dediğim bakifobikdasım .*
    (peter tırpan, 27.04.2007 00:41)
  7. Boş , değer taşımayan, gereksiz, amaçsız, anlamı olmayan söz. fasl-ı fısıltı dan gelmektedir. osmanlı zamanında bu tip boş, desteği olmayan, dedikodu tarzındaki muhabbetlere, fısıltı faslı manasında "fasl - ı fısıltı" denmekteymiş.
    (piri reis, 20.05.2007 21:18)
  8. (#1634136) entrysini pek üstüme alınmadığım yazar.
    (atinalitimon, 26.05.2007 15:09)
  9. --spoiler--
    http://www.youtube.com/watch?v=3mqzg_QXsHU +
    --spoiler--
    (fasafiso, 03.09.2007 21:18)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» komunizm sahipsizlikten yikildi » yaman gezgin kayboldu » astronomy » derya balta » teenage » kanalturk » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » woo hoo » blow up » adana kalesi » rapidshare » gulerken agiz kapamak » kendim gibi olmak istemiyorum » nihat dogan in yazar olunca acacagi basliklar » the show must go on » andriy shevchenko » yobaz profesor » suskunlar » odtu kutuphanesi » gta san andreas » abazanov kardesler » lahmacun kokusu » dugun sarkicisi » kadinlarda erkeklerden farkli olan genler » 30 days of night » alaca bayrak » ask oldurur » 16 mayis 2008 besiktas ct turk telekom maci » istanbul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa