bugün

Her duyduğuna inanan gereksizlerin ağzındadır "adamın seçimi mi? hormonel o" falan fistan. insanlar sadece tek yönlü araştırdıklarından, eşcinselliğin doğuştan olduğu ihtimalinden ziyade doğuştan olmadığı konusunu araştırmıyorlar. Zaten doğuştan olduğuna dair sağlam bir kaynak olmamakla birlikte bazıları incinebilir; eşcinsellik sapkınlıktır, ben eşcinselim diye sokakta bağıranlar orospu çocuğudur ve ben, eşcinselleri sevmek zorunda değilim.
doğuştan veya değil, önemli olan kişinin hangi cinsiyetle mutluysa onunla beraber olması değil midir? alan razı veren razı bize ne? bunu neden tartışıyoruz?
Yok onlar öyle mutlu yok birbirlerini seviyorlar diye masumlaştırmıyorlar mı bide bitiyorum. Sapkınlıktır. Net.
Çok mu biliyorsun davar? Eşcinselim, gayette doğuştan. Hadi biraz mantıklı düşünelim, eğer bi tercih olsaydı bu durum bu kadar baskının aşağılamanın olduğu zorluklar içinde yaşanan birliktelikleri mi seçerdim? Yoksa bi yasağı olmayan heteroluğu mu? Neden zor olanı seçelim anlatır mısın bana? Bi bok bilmeden konuşamazsın. Sev ya da sevme, saygı duyacaksın. Bu ülkede küçücük bebeğe tecavüz edene ses çıkarma, eşcinseller konu olunca aman biz müslümanızda öyle şey mi olurmuşta, tercihmişte, günahmışta. Herkesin hayatı kendine, herkes kendine baksın. Kimseyi ilgilendirmez. O iğrenç beyninizle insanlara zarar vermeyi bırakın, nefreti değil de sevmeyi deneyin bi kerede. Ölmezsiniz.
Eşcinseller orospu çocuğudur demiş, sen nesin? Sıçmık.

Sevmeyin zira kimse sizin sevginizi istemiyor saygınız da götünüze girsin. Bi sor bakalım kimsenin umurunda mı? Sen kimsin çok pardon?

Günün birinde 10 yaşındaki oğlunuzun hal ve hareketlerinde size göre normal olmayan davranışlar sezerseniz kellesini vurursunuz artık. Sikik beyinliler.
Mal beyani.
Doğru bir söylemdir. Eşcinsellik hastalık değil, sapkınlıktır. Geçmişten günümüze kadar yapılan araştırmalarda hormonel vs tarzı bir tedavisi felan da yoktur. Kişinin psikolojik durumuyla alakalı olup kişi istediği sürece üstesinden gelebileceği bir rahatsızlıktır.

Toplumda da bunun bir hastalıkmış gibi lanse edilmesi bu kişilere farklı davranılması hor görülmesi, küçük düşürülmesi gibi de yaklaşımlardan kaçılnılmalı ve toplumun bu konuda bilinçli olması gerekmektedir.
b.k yoluna gitmek . net
heteroseksüel yaşamında elinden başka bir şeyi sikemeyip seks olsunda nasıl olursa olsun diyerek eşcinsel olan fakat 31 olsa çekilmeyecek bir tip olduğundan onda da abaza kalan bir pişmanın tespiti. aslında adam doğuştan eşcinsel olmaadığı için kendince haklı yani. o kadar da şaapmamak lazım.
sözlüğün psikiyatr kaynadığını gözümüze sokan tespit/başlık olmuştur.

tıp dünyası yıllardır boşuna kafa patlatıyormuş meğerse arkadaş, siz de en 11. nesilinden bir yazarlık alın ve eşcinsellik konusunda bilirkişi sıfatına nail olun.
Homoseksüellik de heteroseksüellik gibi normal bir haldir, eşcinsel kişilerin de bir tercihidir bu.

Kişi mutlu ise de halinden, nereden geldiği nereye gideceği bizi ilgilendirmez azizim.