ezekiel 25 17 

kapat
  1. incilin, samuel jacksonın pulp fictionda okuduğu bölümü:

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. and i will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. and you will know my name is the lord, when i lay my vengeance upon thee.
    #737666 (habis, 14.10.2006 22:07)
  2. ''erdemli adamin yolu kotu niyetlilerin insafsizliklari ve bencilikleri ile doludur . karanliklar vadisinden gecerken kardeslerine rehberlik eden kisi kutsanmistir . kayip cocuklarin kurtaricisi ve hamisi odur . kardeslerimi yok etmeye ve zehirlemeye calisanlardan buyuk ofke ve gucle intikam alicam . senden intikam aldigim vakit adimin tanri oldugunu ogreniceksin .''
    #737678 (mulayim, 14.10.2006 22:10)
  3. jules'un birini öldürmeden önce söylediği bu metin aslında incil'in bir bölümü değildir. metnin baş kısmı incil'den alınarak değiştirilmiş, sonrası tamamen tarantino tarafından yazılmıştır.

(bkz: http://www.youtube.com/watch?v=eRVm_TAE24A +)
    #2318994 (endirekt serbest vurus, 15.09.2007 02:28)
  4. parantez yayınlarından çıkan ve alper çeker tarafından çevirilmiş senaryo ya göre:

"
    doğru insanın yolu, şeytanların zulmü ve adaletsizliği ile çepeçevre kuşatılmıştır.

kim ki, merhamet ve iyi dilek adına zayıfları ^güder^ karanlık vadisinde, o gerçekten

kardeşinin koruyucusu ve ^yitik çocukları^ bulandır, kutsanmıştır o.

ve ben,

o kardeşlerimi zehirlemek ve yoketmek isteyenlere

şiddetli intikam ve öfkeyle vuracağım.

ve kızgın azarlamalarla onlardan büyük öçler alacağım;

ve ben öc^ümü onların üzerine getirince,

bilecekler ki,

ben rab^bım.
    "
    #2547058 (havada panik, 02.11.2007 15:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ezekiel 25 17 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ezekiel 25 17 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ezekiel 25 17 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ezekiel 25 17. Copyrights of the articles are belong to their authors.