evrimi anlamak 

kapat
  1. http://www.evrimianlamak.com adresinde ikamet eden çok faydalı bir site. nihayet evrim teorisi'ne karşı yürütülen safsatalarla dolu propagandaya bilim insanlarından da yanıt gelmeye başladı.
    #3711998 (kamasutra denedim begenmedim, 24.07.2008 10:53)
  2. http://evolution.berkeley.edu internet sitesinin, evrim çalışanları isimli topluluk tarafından türkçe ye çevrilmiş halidir. kuşkusuz önemli bir çalışmadır, ancak biz türk bilim insanlarından, üniversitelerimizden artık çeviri yapmalarını değil, ses getirecek, literatüre girecek araştırmalar yapmalarını bekliyoruz. bu yök kafası ve üniversite sistemiyle nereye kadar yapılırsa tabi.
    #3712336 (bcnolf, 24.07.2008 12:07)
  3. (bkz: evrimi anlayabilmek için kasmak)
    (bkz: kasarken bi tarafların yırtılması)
    #3712417 (jonksiyon, 24.07.2008 12:25)

© 2008 - uludağ sözlük

evrimi anlamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evrimi anlamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evrimi anlamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kotuluk gorme sanrilari » baslik entry ve nick uyumu » gulyabani » gerontofili » dovulesi dizi karakterleri » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » orijinalinden guzel olan coverlar » klang cagrisim » aura hiemis » aduket ceken damdaki eski sevgili » strateji » evde ayran varken bakkala kolaya gitmek » ekspresyonizm » glz imana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » areds » kursun kalemin arkasina permatik sapi takmak » volkan demirel » ugur dundar » klasik muzik esliginde klasik iktisat calismak » zerrin ozer » ulusoy » yemek sodasi » ayar yiyince eksi oy veren yazar » whiskey in the jar » mylastdaysasachild » cuma ya da pasifik arafi » hipokondriyazis » dezenkarnasyon » carmageddon 2 carpocalypse now