evet yaptim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaptim evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  2. evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  3. a evet bir zamanlar yaptim o isi
  4. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  5. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  6. yaptim ama hele bir sor niye yaptim
  7. yaptim hele bi sor niye yaptim
  8. evet binlerce kez evet
  9. ben yaptim
  10. ben ne yaptim

© 2008 - uludağ sözlük

evet yaptim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evet yaptim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evet yaptim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» napan » cirilciplak gitar calmak » fenerbahce den nefret etme sebepleri » alvin ailey » 12 gun tuvalete cikmamak » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » slaven rimac » parallel synchronized randomness » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » rakiyla vaftiz edilen velet » erzurum » dis teli » pile » ameliyat sirasinda hemsireden makas alan cerrah » erdogan nin kriz uyarisina tepki gostermesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hasip ile nasip » tek odali hayat » 2007 yilindan beri ekonomik kriz cikacak demek » kamil koc » gullibly » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » banka sinavinda gozlem yapmak » sakarya universitesi » call of duty world at war » raptiye rap rap » antu com » iu sozluk » samandag » casio f91w » dolmusta aglamak