even better than the real thing 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 9 haziran 2007 real zaragoza real madrid maci
  2. one last thing
  3. there s only one thing you should know
  4. a thing about you
  5. that thing you do
  6. it don t mean a thing
  7. sure thing
  8. the thing that should not be
  9. the thing
  10. one thing

© 2008 - uludağ sözlük

even better than the real thing başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. even better than the real thing ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu even better than the real thing nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ay » ahmet yildiz olmedi nin bir sosyal proje olmasi » brothers of the lame » cebit » berbere sac tarif etme sikintisi » kadi » tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » burdur » bitlis » turkiye de uyusturucu maddelerin serbest olmasi » arda turan in umit milli takimda oynamasi » south park izleyende gizli veletlik vardir » avrupa yakasi » napan » sakarya universitesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cekilislerin sonucunun onceden belli oldugu inanci » zall dan beklenenler » yasamsal tespitler » ferhat » bir zamanlar » yaratici fenerbahce taraftari » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » korkan kiz » heroes » ankaragucluler saraba dustuler » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » cep telefonunu duvara firlatmak » parfum yerine sinek ilaci sikan insan modeli » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » bedevi kulturu