etkili degil etkili ve diri 

1. ilker yasin in, dün akşamki cl kupa finalince ertem sener in bir oyuncu hakkında söylediği etkili yorumunu düzeltme gereği duyması üzerine ağzından çıkan laf.

(bkz: lafı duzeltme geregı duymak)
    #3431457 (notrinova, 22.05.2008 14:46)
  2. -evet mehmet beyin 50 lirası var.
    -50 lira değil efendim. 50 lira 25 kuruş.
    -tamam mehmet bey.
    -..
    -bu 50 lirayı..
    -50 lira değil. 50 lira 25 ku...
    -ama başlıyacağım şimdi..
    #3431472 (ParaNtez, 22.05.2008 14:48)
  3. (bkz: boy ve işlev dialogları)
    #3431479 (no tengo lugar, 22.05.2008 14:50)

© 2008 - uludağ sözlük

etkili degil etkili ve diri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. etkili degil etkili ve diri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etkili degil etkili ve diri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» masumiyet muzesi » yaran entryler » ekt » sizofreni » mutlu olmak icin » carmageddon » herkes evine » bayer giants leverkusen » sanal acun » askim coraplarin da islandi mi » mahalle dugununde salsa yapan cift » bu masada 32 kral 62 cumhurbaskani var » kurtlar vadisi pusu » metalheadtr com » patates soyacagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukteki otlar boklar » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » suisid » yildiri » sarhos diyaloglari » bc prostejov » benzemez kimse sana » malumatfurus » hilary hahn » metin 2 » parakrin etki » zenobia » what is your problem 2 » beksav » sec bakalim