eski mesajlari okumak 

kapat
  1. eğer siz de güzel bir hatırası varsa durup durup yapılan aktivitedir.bazı mesajlar hayatta silinemez,bazen yanlışlıkla sileceksiniz diye ödünüz kopar,açıp açıp okur dalarsınız bi yerlere....zaman gelir yoktur önemi,içiniz acısa da silersiniz yapacak bişey yoktur...
    #3036833 (crazyhodja, 20.02.2008 23:12)
  2. eylemi gerçekleştiren kişi ya zamanında çok güzel mesajlar almı, onları arşivlemiştir şimdi o kalitede mesaj alamamktadır ya da hiç mesaj alamamaktadır...
    #3036848 (invincible, 20.02.2008 23:16)
  3. söz konusu mesajlar eski sevgiliye aitse kişinin kendine acı çektirmesine sebep olan eylemdir. gecmisi hatırlatır gözlerin dolmasına sebep olur.gereksiz eylemdir mümkünse yapılmasındır.
    #3036856 (lullaby, 20.02.2008 23:18)
  4. eğer mesajları atan da eskide kalmışsa tek kelimeyle mazoşistliktir. * *
    #3036859 (statik smiley, 20.02.2008 23:19 ~ 23:20)
  5. yeni mesajı olmayan yalnız insanların yapacağı eylemdir. * *
    #3036886 (dibi dibi rek, 20.02.2008 23:26)
  6. dünü tekrar tekrar yaşamak istemektir. ki bence artık gereksizdir. her şey söylendiği an geçerlidir, bir gün sonra, ya da bir hafta sonra bir anlamı kalmaz. her şey düşünüldüğü an biter. yıllarca mesaj saklamak mail saklamak kişisel saflığın romantizmin zirvesidir. ki ben vazgeçtim, okuyorum siliyorum. hayat hep yarından başlıyor gibi.
    #3036948 (blonde mermaid, 20.02.2008 23:42)
  7. içinden bir sürü gereksiz yer kaplayan türleriyle karşılaşmak, ve derhal imha etmeye yarayan eylem. (bkz: temizlik)
    #3036994 (filozofil, 20.02.2008 23:48)
  8. her gece yatmadan önce, uykudan önce, gece masalı niyetine, şifa niyetine okunur, silmek becerilemez sil tuşuna gider gelir el, en fazla bu mesajı silmek istiyormusun görülür vazgeçilir. kalan aşk kırıntılarının yaptırımıdır.
    #3623302 (rodcracker, 05.07.2008 15:08)
  9. tuvalette cansıkıntısına birebir gelen eylemdir. tuvalette insanın canı niye sıkılır ? onu da sıkılana sorun . ben sıkılmıyorum.
    #3623307 (aha ben de geldim, 05.07.2008 15:09)
  10. eski sevgiliden gelmişse ve hala unutulamamışsa her mesaja sanat eseri değerinde bakılır, eski günler akla gelir ve ağlanır...
    #3623686 (dshe teamsah, 05.07.2008 16:48)

© 2008 - uludağ sözlük

eski mesajlari okumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski mesajlari okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski mesajlari okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» safak sezer » kucuk park » ahmet hakan coskun » bosver » high end » otoklav firini » bir muhendisin hayati » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » orgazm » berna ozturk » yemek sodasi » deliryum » street fighter 3rd strike » lukas podolski » universiteye alinmayan turbanlilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sara thunebro » birinci batarya » pena » kelime salatasi » elegy » heroes » ab grubu izleyici » yaran msn diyaloglari » telefonunu vermeyen sevgili » love song » herkes kendinde olmayani ister » milan osterc » izmir de denize ciplak giren kiz » dunyanin en iyi rock grubu » faik turun