bugün

Ön takım zencinin malafatı gibi sarkıyo kızların göz tacizlerinden utanıyorum amk kendimi kirlenmiş hissediyorum.
gri eşofman giyme gafletine bir kere düştüm dahada giymem *
rahatlıkla giyiyorum valla.
(bkz: küçük penis vs büyük penis)
Bende giyemem evet bakkala ekmek almaya giderken bile resmi giyinirim işte mal değerli olunca insan şaşırıyor. ..
Eşofmanın iticiliğinden geçtim, içine doğru düzgün iç çamaşırı giymeden sokağa çıkan var. Sanki yürümüyor hortumla bahçe suluyor.
eşofman altı parmak arası terlik mi giyiyor bu kişi? vurun kürekle ağzına gitsin.
Niye giymeyeyim? Rahatımın, keyfimin kahyası mısınız amk dedirtir
çocukken yaşanan durumdur, büyüdükçe geçiyor.
Eğitim fakültesinde 4 yıldır millet beni besyocu sanıyor amk. Her türlü giyerim.

Hatta staja bile eşofmanla gittiydim.
eşofmanın tarzına gör edoğru olan bir tespittir. bazılarında zük kendi bağımsızlığını ilan etmiş gibi duruyor. baya otobüste filan koltuğa oturunca belli oluyor, bundan zevk alan tiplerde yok değil lakin rahatsız edicidir o yüzden kot en güzeli.
Tuhaf hissettim kendimi lan. Kaç santim olm sizinki de giyemiyorsunuz? Benimkimi cok minnakk yoksa.
Esofmanin icindeki camasir zaptedmiyo mu sizinkileri? Nabıyonuz, çük diye itfaiye hortumu mu taşıyosunuz yanınızda?
Bi siyahi eleman vardı, klozete oturamazdı, "deyiyyo abi" derdi dibe, hepiniz mi öylesiniz amk?
Peki denize girerken nabıyonuz? Şortun icinden koli bandiyla göbeğe mi yabıştırıyonuz?
Tam aksine her yere giderken eşorfman giyme potansiyelim var.
Yılda üç beş gun dışında giyerim. Çok mutluyuz.