erdener 

kapat
  1. bir erkek isimi.

(bkz: erdener abi)
    (kurabiyecanavari, 01.08.2006 21:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» deizm » erkek adam killi olur » kral faruk gibi para yemek » the sun no longer rises » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » iran dilleri » omuzda gorunen sutyen askisi » anal seks » yorum farki » var misin yok musun mevlut » turk ruleti » brandon lee » elmali pasta » avrupa yakasi mahmut » zenit petersburg un bayan taraftarlari » haziran » kutsal damacana » fakir olmasina ragmen sevgilisi olan kimse » klavyeye cay dokulmesi » tofas » tut sunun ucunu doseyelim abi » converse giyip ayaklari kokan kizlar » 12 mayis 2008 cin depremi » asiri kiskanc baba » kuyular icindeyim » isledigi cinayete pasta susu veren insan » ederlezi » liberal sol a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa