enver oren 

kapat

1. ihlas holdingin kurucusu bir de amerikada okumuş oglu vardır mücahit ören
    #66707 (rapter, 14.02.2006 21:17 ~ 21.01.2008 08:30)
  2. ihlas marmara evlerinde villaları bulunan,ihlasçılar tarafından hürmet gören insan
    #135449 (morfin, 27.03.2006 22:45)
  3. anlatılanlara göre, holdingin en dar boğazda olduğu zaman genel kurul toplantısında " başladığımızda sıfırdık ama yinede şimdi üç beş bişey var" diyip çalışanlarına moral veren iş adamı. marziye dizisinde kadir inanır ın kaynatası olan ekrem bora nın enver ören i canlandırdığı söylenir.
    #135524 (maksat muhabbet, 27.03.2006 23:38)
  4. ihlas marmara evlerinde villaları bulunmayan(!), hiç tv'ye çıkmaması internet sitesi olmaması iddialara cevap vermemesi nedeniyle hakkında çok spekülasyon yapılan kişi.
    #1225364 (Mriya, 28.01.2007 23:29)
  5. (bkz: ören bayan)
    #1761981 (beyazyelkenli, 13.06.2007 03:14)
  6. müslümanlardan sövüşlediği paralarla sibel can'a jeep hediye eden müstesna insan modeli. ayrıca tgrt koridorlarında bir zamanlar seda sayan ın küfürleri yankılanırmış.
    #2534069 (eren569, 29.10.2007 21:54 ~ 21:55)
  7. spekulasyon'dan da ote ortada verdigi parasini geri alamayan insnalarin beddua ettikleri kisidir.

insanin aklina Kuran'da bol bol gecen "cok az bir menfaat karsiliginda ahiretlerini dunya icin satanlar" geliyor nedense bu tip insanlarin ismi gecince.
    #2534111 (installer, 29.10.2007 22:05)
  8. güzel vatanımızın 80'lerde büyüttüğü nadide evlatlarındandır. "ışıkçılar" ın karanlık adamlarından, derin mi derin devletin islam'ın boynuna taktığı tasmalardan biridir.
    dolandırıcılığın her çeşiti iğrençtir şüphesiz. ama dini kullanarak yapılanı en mide bulandıranıdır.
    allah, muhammet aşkına müslümanları düzmeye kalkmak, o dönemlerde orijinal bir fikirdi ve uygulayıcılarını ihya etti.

dinde samimiyet anlamına gelen "ihlas" kelimesinin peşinden yürüyen onbinler, son derece samimiyetsiz ve riyakar bir oluşum içerisinde olduklarını anladıklarında artık çok geçti.

sayın ören, elektrikli sobanı, su arıtma cihazını ve bunlar gibi daha birçok boktan ev aletini al ve kaybol. fazıl'ın bineceği uçağa bir bilet de sen al.
    sen objektiflere sırıttıkça ben objektif olamıyorum. ağzımı bozuyorum. bu memleketten daha da çok soğuyorum.
    #2710541 (sondanbironcekimohikan, 18.12.2007 08:00)
  9. mesut yılmaz tarafından yapılan açıklama ile türk yalaklanma tarihi nin en güzel örneklerinden birini sergilediği öğrenilen kişi.

--spoiler--
    Enver Ören, cebinden küçük bir Kur'an-ı Kerim i çıkararak aynen şunları söylüyor: Şu Kuran ın üstüne yemin ediyorum ki, bundan böyle ben yaşadığım süre içinde, benim gazete ve televizyonumda sizin ve partinizin aleyhine tek bir haber yapılırsa Allah beni kahretsin. Kuran ın üzerine yemin ederek söylüyorum ki böyle bir şey asla olmayacak.
    --spoiler--

yorumsuz...
    #2851271 (imhotep, 17.01.2008 12:51)
  10. asagidaki alinti yazinin kahramani zat.

"28 Şubat süreciydi... Enver Ören, Genelkurmay'da Çevik Bir ve Erol Özkasnak ile görüşüyordu. Ben de oradaydım.. Çevik ve Erol Paşalar, Yalçın Özer'in yazılarından şikayetçi oldular...

Enver Ören, "Yarından itibaren gazetemde öyle biri olmayacak" dedi...

Çevik Paşa, "Hayır işine son verme, sadece bizim aleyhimize yazmasın yeter" dedi...

Enver Bey ısrarlı; "Olmaz, ben ona artık gazetemde yazdırmam. Bittiii..."

Görüşmeden çıktık ve Yalçın Özer'in yazıları askıya alındı...

Oysa hepimiz biliyorduk ki Yalçın Bey, Enver Ören'le her gün istişare eder ve onun söyledikleri doğrultuda yazısını yazardı...

Aradan zaman geçti, 28 Şubat bitti. Yalçın Bey yazmak için ısrar etti, araya bir sürü insan soktu, Enver Bey yine de yazdırmadı.. Merhum Özer bir gün Ali Baransel, Kenan Akın ve benimle olduğum bir ortamda Enver Bey'e şunları söyler: "Efendim ben genç yaşımda kenara atıldım. 28 Şubat bitti artık yazsam."

Enver Ören: "Yalçın, senin bende işin bitti. Sen doktor değil misin, doktorluk yap..."

Özer: "Efendim aradan 15 yıl geçti. Unuttum pek çok şeyi."

Enver Ören eğlenir bir üslupla: "Gelen her hastaya aspirin yaz. Çok faydalıdır ha..."

Odada bulunan Ali Baransel ve Kenan Akın, Enver Bey'le kahkaha atarken ben hışımla odayı terk ettim ve lavaboya gittim. Arkamdan ağlayarak Yalçın Özer geldi. Sevgili Yalçın Abi bu vefasızlığı daha fazla taşıyamadı ve kalp krizi geçirip vefat etti...

Bunu niye mi anlattım. Cemaatlerde insanların zerre kıymeti yok, onu anlatmak için... Bakın Tamer Korkmaz ortalıkta yok, arayan, soran, hatırlayan var mı?..."

(dusunuyorum da... selcuk parsadan felan gibi dolandiricilar bile bu tiplerin yaninda cok masum kaliyor. en azindan bunlar gibi insanlari kullanip sonradan bir kenara atmiyor parsadan gibiler. sonunda kendi hesabini kendi verecek parsadan gibiler ahirette. ya bu enver oren gibiler, yukarda yazildigi gibi en zalim mafya babasinin yapmayacagi zulmu isleyenler, taa tgrt kurulurken "islami hassasiyeti olan bir tv kuruyoruz" deyip ortaya ciktiklarinda bileziklerini veren saf insanlarin kanina giren tipler ne olacak acaba cok merak ediyorum. sonra da seda sayan'in dogum gunu partisinde hem ona hem sibel can'a felan jip olarak geri dondu o paralar. bizzat seyrettigim icin haberlerde hatirliyorum. allah'im ahirette ne inanilmaz surprizler olacak acaba?)
    #2869484 (installer, 20.01.2008 20:47 ~ 20:53)
  11. vakti zamanında ibo show u tgrt ye transfer etmek için ibrahim tatlıses e ihlas bilmemne konutlarından 8 katlı bir apartmanın tamamını hediye eden ışıkçılar tarikatı lideri.

(bkz: sıçiim yapacağınız işe ben)
    #3447780 (imhotep, 26.05.2008 00:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

enver oren başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enver oren ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enver oren nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enver oren. Copyrights of the articles are belong to their authors.