entryde ben dahil sacmaligi 

kapat
  1. dünyanın en iğrenç, en bi denyoca, en bi itici saçmlığı. güya ''bak kenidimi de ayırmıyorum bu kadar da aşmış bi adamım ben'' gibisinden bi mesaj vermeye kalkar entryde bu kalıbı kullananlar. iğrenç. kabul etmeliyiz sevgili yazarlar. ben dahil tüm uludağ sözlük yazarları bunu yapıyor. *
    #3841542 (isildur, 19.08.2008 21:55)
  2. aslında yazarın demek istediği "ben dahi"dir. yani "ben dahil ahmet hariç" benzeri bir deyiş yoktur. kullanırsan olur o ayrı. hakkı devrim dahil yanlış yapabilir sonuçta.
    #3841596 (maydonez, 19.08.2008 22:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entryde ben dahil sacmaligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entryde ben dahil sacmaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entryde ben dahil sacmaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entryde ben dahil sacmaligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » eruditio limites permeat » honduras » bir kadinin ahini almak » solun sol olmaktan cikip carsafa burunmesi » karar verememek » olmasi halinde » intihar » morten gamst pedersen » oral ismindeki insan » sozlukteki galatasaraylilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mercedes cls serisi » im juli » dokuz aylik bebege tecavuz edilmesi » kendini disardan izlemek » emule » elektrik zammi » eski sevgilinin kiz ayarlamasi » abbara » google earth » baytar